Negatív teszt, mégis késik?
Figyelt kérdés
Általában 29-30 napos a ciklusom, max 3-4 napot szokott késni.
Most már egy hete késik, tegnap teszteltem, negatív lett. (Bár egyébként sem nagy rá az esély, hogy terhes lennék, semmit nem csináltunk másképp, mint szoktuk)
Mi állhat a háttérben?
A menstruáció előtti hasfájás, mellfeszülés, stb is egyértelműen elmaradt.
Lehet csak kimarad? Mitől lehet ez?
Nem fogyózom, nem diétázom, nagyobb idegeskedést sem vettem észre magamon, csak a szokásos mennyiségűt.
Előre is köszönöm
20/L
szept. 18. 12:26
1/7 anonim válasza:
Esetleg valami gyógyszert, antibiotikumot nem szedtél mostanság?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, egyik sem😢
szept. 18. 20:37
4/7 anonim válasza:
Azt írtad hogy nem fogyózol, de edzeni szoktál? Ha azt túltolod attól is lehet akár
5/7 anonim válasza:
elképzelhető, hogy ebben a ciklusban kimaradt az ovud :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyébként azóta is semmi... Úgyhogy valószínűleg kimaradt, igen.
Ajánlatos ezzel "futni" a nogyogyaszhoz, vagy nem kell, csak ha esetleg jövő hónapban sem jön meg?
szept. 25. 08:13
7/7 anonim válasza:
Futni nem kell szerintem, én ha velem lenne ilyen lehet azért legalább konzultálnék vele telefonon. De nem kell sos időpont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!