Mi ez terhesség?
Figyelt kérdés
Tehát elmondom az elejétől ,december 22.jot meg a mensim ami 25ig tartott ,aztán december 28an aktus volt,utána januar 7 en is volt aktus ,mostanra nagyon faradekony vagyok néha alhasam szúr ,úgy érzem mintha megjönne ,a melleim átlagosnál meg duzzadtak es fajnak . Megbarnult,barnasabh lett ,hányingerem nem volt annyiran,mondjuk reggelente mindig úgy kellek mintha éhes lennek és üres lenne a hasam és hányingerem van de nem hanytam. Nem tudom mi lehet ez,van aki tapasztalt ilyet ha terhes lett??tegnap 16:16
1/10 A kérdező kommentje:
Nem vedekeztunk egyszer sem,mondjuk december 28an nem ment el bennem,elovaldek max . És most január 7en ki húzta és állítása szerint időbe
tegnap 16:18
2/10 anonim válasza:
Szerintem legyen Béla a kicsi neve. Akkor is ha lány. Sajnos kiveszőfélben van ez a szép magyar név.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés 😄
tegnap 16:30
4/10 anonim válasza:
Átlag hány napos a ciklusod? Mert ha 28, akkor kb a 14. napon van peteérésed, és ha jól számolom az kb mostanra esik :)
Valószínűleg az ovulációt érzi most meg a szervezeted.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen de sose volt ilyen velem meg,nagyon fáradekony vagyok és olyan hangulatingadazosom van egyszer sirnek,utána boldog vagyok,nagyon fura nekem ez
tegnap 18:41
6/10 anonim válasza:
Én ettől a kérdésről csak szimplán sírok. Ismered a női szervezet működését? A kérdésedet elnézve nem. Kezdj el olvasni a témában, mert siralmas, hogy nő képes ilyen kérdést feltenni... Ma vagy a ciklusod 18. napján. Még ha össze is jött valami, akkor is legalább 1,5-2 hét, mire egy teszt kimutatja. Terhességi tünet meg majd bőven azután lesz legelőször.
7/10 A kérdező kommentje:
En nem oktatást kerek,és en oszinten elmondom hogy nem értem ,szóval ezért kérem a tanácsot
tegnap 18:46
8/10 anonim válasza:
De mit nem értesz? Nem tudsz egy egyszerű, magyar nyelvű cikket értelmezni? Millió van a neten. Nézd meg a Hormonmentes Janka Youtube videóit. A Tanulom Magam Atis Youtube videóit. Számos másik is van biztosan ebben a témában. Nem hiszem el, hogy nem tudsz az életedből fél órát rászánni arra, hogy utána nézz több féle felületen a női test és a női ciklus működésének. Ha meg semmilyen felületen nem érted az információkat, akkor sajnos borzasztó buta és aluliskolázott lehetsz... Akkor inkább védekezz minden esetben duplán.
9/10 anonim válasza:
Nem lehet tudni ebből, ha kimarad a mensid, csinálj terhességi tesztet, előtte nem fogja kimutatni, úgyhogy ne most csinálj.
10/10 anonim válasza:
január 7en ki húzta és állítása szerint időbe
Te nem voltál ott, hogy arra kell alapozni, ő mit mond? Az embernek feltűnik, hogy beleélveztek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!