Járt úgy más is, hogy felborult a ciklusa akkor, mikor elkezdtek próbálkozni a babával?
Figyelt kérdés
Egész életemben normálisan, megfelelő időközönként menstruáltam. Azóta, hogy 4 hónapja elkezdtünk védekezés nélkül együtt lenni összevissza menstruálok, hol 25, hol 32 napra.Kezdjek aggódni?Májusban voltam nőgyógyásznál, elvileg minden ok.tegnap 18:21
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Előtte mindig napra pontos volt, aztán mikor elkezdtünk próbálkozni, megváltozott, több napos késések lettek.
2/8 anonim válasza:
Tegyük tisztába a dolgokat. Ha 25-32 nap közötti ciklusaid vannak, akkor te rohadtul nem összevissza menstruálsz... Ez full rendszeres ciklus.
3/8 anonim válasza:
pont azt akartam irni mint az 1es! tlbb nap csuszas az nem keses! nem ertem ezt honnan szeditek! vsuszas az ha egyszer 28 napos utana 40 aztan 23 stb stb stb ... nalad ez tok rendben van
4/8 anonim válasza:
Ennek nincs köze a pròbálkozáshoz, a ciklusod pedig a leírtak alapján nem össze vissza jön meg.
5/8 anonim válasza:
Hogyan lássunk problémát oda, ahol nincs.
Eszméletlen a magyarok mentális állapota, az egyszer biztos.
Muszáj állandóan kombinálni, képzelődni, meg paranoid tévképzeteket hallucinálni?
Nektek nem való gyerek. A vezetéshez kötelező a jogosítvány, gyerekhez miért nem egy pszichoteràpia?
6/8 anonim válasza:
Több nap csúszás nem késés? Hát akkor mi? 1-2 napot csúszhat de azért a 25 meg a 32 nap között 1 hét van! Nekem is ugyanez volt állítólag ez természetes idővel be fog állni.
7/8 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Cáfolom, amit az utolsó válaszoló ír. Nem gépek vagyunk. Nekem világéletemben rendszeres cikluson volt. Jelenleg 23-28 nap között mozog. Évente egyszer szokott talán 30-31 napos lenni. Egyébként pedig a fenti időintervallum között mozog. És ez teljesen normális.
8/8 anonim válasza:
Egy tanulmányból másoltam:
A ciklus hossza egy éven belül több (akár hét) napot is ingadozhat, a havonta eltérő hosszúságú ciklus azonban már rendszertelennek számít. A szabálytalan ciklus hátterében mindig húzódik valamilyen hormonális vagy érzelmi ok, ami – a tüneteket feltárva és a megfelelő hormonok értékeit meghatározva – a legtöbb esetben kideríthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!