Próbálkoznátok tovább a babával vagy felfüggesztenétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Kb 10 hónapja próbálkozunk a tesóval, de nem akar összejönni. Kiderült 2 hónapja az oka is, azon dolgozunk azóta, de közben lejárt a gyed-em így muszáj volt visszamennem dolgozni. Nagyon vártak vissza és mindenki örül nekem. Nem vettek fel senkit a helyemre szóval nem túrok ki senkit. Minden vágyunk mégegy baba és most már talán sikerülne is lassan. (🤞)
Ti próbálkoznátok tovább függetlenül attól, hogy visszamentetek dolgozni vagy hanyagolnátok egy ideig?
aug. 15. 06:41
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy próbálkoznék tovább, ha két gyereket akarok.
2/7 anonim válasza:
Sokan csinálják azt, hogy visszamennek 1 évre dolgozni és újra elmennek szülni.
3/7 anonim válasza:
Ha ez minden vágyad, akkor miért ne próbalkoznál...?
4/7 anonim válasza:
Lehet, ha tudatosan elengeditek, akkor hamarabb összejön. Ha nem sürget az idő, pl életkorotok, gyerekek közötti idő, akkor elhalaszthatjátok.
5/7 anonim válasza:
Én szinte ugyanabben a helyzetben vagyok, szeptembertől kezdek újra dolgozni, így úgy döntöttünk hogy jövő tavaszig halasztjuk a második babaprojektet. Utána majd meglátjuk mikor jön össze, de ha a terhesség alatt dolgozom (ez a terv), akkor már több mint egy évet biztos a munkahelyen fogok tölteni.
6/7 anonim válasza:
A munkáltatód tud róla, hogy tervben van második baba, csak nem jött össze? Szerintem korrekt, ha igen, így nem éri őket meglepetés és gond nélkül próbálkoznék tovább.
7/7 A kérdező kommentje:
A közvetlen főnököm tudja igen
aug. 15. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!