Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állatmenhelyen szoktam kutyáka...

Állatmenhelyen szoktam kutyákat sétáltatni, nagyon szeretem csinálni, ti felfüggesztenétek ezt a terhesség idejére?

Figyelt kérdés
Mivel kutya nem terjeszti a toxoplazmát, úgy gondoltam nem lenne gond, egyébként sem ölelgetem őket csak sétáltatom.
2014. szept. 18. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:

A macskától is akkor kapod ha miután simogattad nem mosol kezel.

Mossál mindig kezet szappannal a kutyázásután, és nem lesz semmi bajod.

A séta terhesség ideje alatt pedig nagyon fontos, föleg az utolsó hetekben.

2014. szept. 18. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk meg lakásban van kutyánk, és soha nem válnék meg tőle, akkor sem, ha terhes leszek. Szerintem nem kell felfüggesztened a sétát, moss sokszor kezet és nem lesz baj belőle.
2014. szept. 18. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is a 15. héten vagyok, de kijárok amig tudok. Most 2 hete nem voltam kint az eső miatt, de már hiányoznak az ebedlik ... Melyik menhelyre jársz ki? :)
2014. szept. 18. 10:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Nekem is volt kutyusom 17 évig, de őt tudtam hogy nem fog egeret vakondot, nem eszik nyers húst stb, és sokszor mostam kezet, mert előző terhességemnél még élt szegénykém. Csak az még a gondom, hogy történik néha "baleset", mert ezek a kutyik a kennelbe pisilnek és előfordul hogy pár csepp rajtam landol pár csepp ahogy ugrálnak örömükben. De mivel nem terjesztik a vírust, úgy gondoltam én is hogy sétáltathatok tovább :-)
2014. szept. 18. 10:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Én zalai vagyok :-)
2014. szept. 18. 10:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor Te is jársz, és ugye meg sem fordult a fejedben hogy baj lenne belőle?
2014. szept. 18. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak a macskákat kerültem ki. Nekem is van itthon 3 kutya, ha bármit össze lehetne szedni tölük, akkor összeszedném itthon. Persze arra figyelek, hogy nem segítek takaritani, meg nem megyek be a nyakbaugrálós 50 kilósok közé, de abszolut nem félek hogy ettől lesz baja a babának.

3.

2014. szept. 18. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk 4 kutyánk van:) Egy bent a lakásban "csivava":)

Nyugodtan sétáltasd őket,simogasd, játssz velük stb:) SEMMI bajod/bajotok nem lesz:) Annyi, hogy jó alaposan moss kezet utána:) Én egyébként macska kerülő lettem mióta terhes vagyok:) De egyébként sem bírtam a macskákat szóval.......

Boldog babavárást:)

2014. szept. 19. 15:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. szept. 23. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a 8. hónap végéig sétáltam a sajátjaimmal, erdőszélen, patakparton (közel a házunkhoz). Nagyon jót tett, csak javasolni tudom. Az érzés pedig, hogy egy kis boldogságot hozol az ára kutyusok életébe, a hangulatodnak tehet jót.
2014. nov. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!