Elvetéltem 13 +2 nap terhesen . Elősször barnáztam, progit szedtem de nem segített.Elvéreztem , majd az orvosok gyógykaparást alkalmaztak ( Németország) . Ti mennyi időre kezdtetek el újra próbálkozni ? Ez idő alatt szedtetek-e vitamint ?
Figyelt kérdés
Remélem hallani fogok valami biztatót, nagyon el vagyok keseredve.szept. 12. 14:49
1/4 anonim válasza:
Nekem az orvos 12 hetes vetélés és kaparás után 6 hét szünetet javasolt és hogy 3 hónapig ne próbálkozzunk. Ezt mi be is tartottuk, lelkileg is kellett egy kis idő. A 3 hónapra azt mondják ma már, hogy nem indokolt. Vasat szedtem, leginkább azért mert az amúgy sem tökéletes laboreredményemen valószínűleg a vetélés sem javított. 3 hónap próbálkozás után fogant meg a kisfiunk.
Sok szerencsét nektek!
2/4 anonim válasza:
Nem véreztél el. Elvérezni azt jelenti, meghal az illető.
Általában az a javaslat, hogy annyit varj, amennyi idős a terhesség volt.
3/4 anonim válasza:
11hetesen vetéltem el. Nekem nem ürült teljesen, kapartak.
2hét mulva a kontrollon zöld utat is kaptunk.
Műtét után 30 nappal pozitívat is teszteltem.
2 hét múlva lesz 3 éves.
4/4 anonim válasza:
Egyik doki ezt mondja másik azt. Mi két ciklust vártunk. De csak hogy lássuk kb hány naposra állt be a ciklus. Ha készen álltok nem is muszáj várni semennyit. Együttérzek amúgy. 9 hónap próbálkozás után sikerült a baba, majd elvetéltem a 10.hèt környékèn. Nem is tudom meddig véreztem , aztán még mire megjött, vártunk talán két ciklust. Egy év eltelt összesen mire összejött újra. 8 hónap volt talán a tényleges próbálkozás. Szurkolok, hogy nektek is hamar sikerüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!