Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom most mitévő legyek?

Nem tudom most mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Már túl vagyunk mindenféle vizsgálaton, kisműtét minden. Párommal minden rendben. Nekem van egy microadenomám és másfél év után a gyógyszer ráment a májamra és a vesémre, így abba kell most hagynom. Uh-n kimutatták, h. volt pé-em és meg is repedt. De PCO-t is mondtak, csak nem biztosak a dologban, mert a műtétre eltűntek a ciszták hiába kereste a doki. Már 3 év eltelt és semmi. A kérdésem az lenne, hogy nekem eddig nem segítettek semmi pé. segítő gyógyszerrel és tüszőrepesztővel sem. Azt kérni kell? Mert ha nem muszáj nem mennénk rögtön inszemre és lombikra, mert azt mondták spontán is összejöhetne, DE... Nem tudom mitévő legyek, teljesen elvagyok keseredve, segítsetek!
2010. nov. 19. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is mikroadenomám van. Elmúlt a mensesem, folyt a mellemből a tej. 1 évig szedtem a bromocriptint, miután abbahagytam, rá 6 hónapra teherbe estem.

Sexelni kell, nem stresszelni hogy na megjön nem jön, van baba nincs baba, és majd csak neked is besikerül!

2010. nov. 19. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is microadenomám van, és PCOs. A doki a microademonára azt felelte, hogy nincs köze semmihez, mivel kis jelintenzitású, a pcos miatt küldött inszemre. Egy évvel ezelőtt másik orvos ugyanígy reagált, de nem akartam neki hinni. Lehet, hogy már lenne egy babánk, ha elmentem volna elsőre inszemre. Most, 3 év után belevágtunk, és jelenleg várom az eredményt. Köv hétre nem várom. 26 vagyok, és nem szeretnék 35 év felett szülni, ezért belevágtunk. Sajnos bele kell törődni, hogy nem jön össze máshogy. Nekem másfél év kellett hozzá, hogy elfogadjam, de ha átléped a határt már jobban leszel. Most már a lombikra is igent mondanék!! Eddig meg úgy gondoltam az nem az én gyerekem lenne, csak egy erőltetett valami. Szerintem ne várjatok!!! Érdemes belevágni!!!! Nem fáj, a párod ott lehet veled, és csakis a végeredmény a lényeg. Senki nem tudja! És nem fogják megkérdezni. Először én sem így gondoltam rá, de muszáj megváltozni! Szorítok nagyon!

Marika

2010. nov. 19. 13:14
 3/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Már sokszor, sok helyen leírtam : PCO-val menj el IR kivizsglásra, mert azzal sajnos sem az inszem, sem a lombik nem nagyon szokott sikerülni. Ha IR okozza a PCO-dat, akkor anyagcsere helyreállító gyógyszer és diéta teljesen rendbehoz, és spontán is összejöhet a baba.

2010. nov. 20. 12:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 27 vagyok és elegem van abból, hogy mindenki olyan Pató Pál urasan áll a dologhoz. 3 hónap hőmérőzés, és aztán meglátjuk... hát próbálkozzanak még...

Komolyan sok, úgyhogy most már a sarkamra fogok állni és igenis belevágunk valamibe.

Köszi

2010. nov. 22. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi az az IR??? Én MRi-n voltam, és ott azt mondták,hogy nem a microadenomától van pcosm! Elmennék ilyenre, ha tudnám mi az!!! Nekem már minden fontos!! (Amúgy párom miatt is csak inszem vagy lombik esélyes)

Marika

2010. nov. 22. 19:07
 6/10 Manka68 ***** válasza:
Az IR nem egy vizsgálat, hanem egy betegség neve, ami PCO-t okozhat. : Inzulin Rezisztencia. Terheléses cukor és inzulin vizsgálattal, tehát vérvétellel állapítható meg. Adnak rá gyógyszert, ami helyreállítja az anyagcserét, és rendbejön a PCO is! Nagyon sok volt PCO-s lett babás és gyógyult meg végleg!
2010. nov. 23. 19:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Nálam is gyanakodott erre az orvos, de volt ciklushoz kötött vérvizsgálat és azt mondta nem az. Viszont terheléses nem volt. Nálunk a családban pedig van cukorbetegség is.:(

Mindenesetre holnap megyek nődokihoz, ha gondoljátok megírom miket mondott.

2010. nov. 24. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Marika vagyok, és jaaaaaaaa, IR, mint inzulin vizsgálat, csak nem esett le. Hát én voltam olyanon, és normál érték felső határában van. Már kétszer is voltam, és mind a kétszer ez volt. Mégis PCOs-m van.
2010. nov. 24. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Írd meg légyszi, hogy mit mondott!! Nekem rögtön azzal kezdték, hogy megkérdezték van e valaki vesebeteg, cukorbeteg, magas vérnyomásos, szívbeteg, trombózisos a családban. Mondtam, hogy cukorbeteg nagyim, meg a vérnyomása magas. És rögtön küldött mindkét orvos terhelésesre, de nem adtak rá semmilyen gyógyszert. Egyik sem. De most megyek megint beszélek velük, mert nem jött össze az inszem. Drukkolok!

Marika

2010. nov. 24. 09:30
 10/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A ciklushoz kötött vérvizsgálat nem mutatja ki a z IR-t. Azt csak a terheléses!! Ha van a családodban cukorbeteg, akkor pláne kérj ilyen vizsgálatot, mivel az IR a cukor előszobája! Az, hogy volt peteérésed, nem jelent sajnos ebben az esetben semmit, mivel az IR miatt károsodott petesejt nem tud megtermékenyülni, esetleg megtapadni. Sajnos nálam is ez volt. Még a ciklusom is óramű pontossággal működik, és mégis baj van! Szóval szerintem először ess túl ezen, mert ha baj van, akkor kicsi az esélí, hogy a lombik sikeres legyen.

2010. nov. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!