Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három orvosból nem lehet...

Három orvosból nem lehet egyet összegyúrni, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Az egyik fogamzásgátlót akar minden problémámra (annak ellenére, hogy babára próbálkozunk), a másik a rákszűrést megtagadta, miszerint csak 3 évente kell..., a harmadik kőkorszaki uh géppel szeretett volna valamit látni, de nem ment... a negyedik az anno kialakult cisztákat műteni akarta... az ötödik, aki magán meddőségi szakember, nincs kórházi háttér mögötte, elméleti síkon nagyszerű, de semmi más diagnosztikai jellegű vizsgálatot nem végez...

a hatodik "sztárorvos" futószalagon vizsgál, mosolyog, megértő, de nem történik semmi, a 7. az onkológus (aki valóban érti a dolgát) be van határolva, a babavárás ügyét nőgyógyászra kell bíznia behatárolt hatásköre miatt.

Mindezekhez járok/jártam.

35 éves vagyok, voltak cisztáim, most már van miómám, babát szeretnénk és nem történik semmi!

A Forgács Intézet, BMC és a Családtervező Központ jöhetne szóba.

Nem tudom mitévő legyek.

Nagyon sok pénzbe került már minden és mégsem jutottunk előrébb.

Szeretnék egy valahol megállni, ahol mindenféle segítséget, odafigyelést megkapok.

Létezik ilyen?

2010. jún. 21. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
leírtakból első a legszimpatikusabb. meglepő, de van, hogy a fog gátló orvosolja a problémát. a lényeg, hogy bízz az orvosodban és tudj vele együttműködni. ha egyébként szimpatikus, próbálj bízni benne
2010. jún. 21. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Anno én is fogamzás gátlót kaptam, és én nagyon ügyesen a gyógyszer mellett maradtam terhes.....diana35 volt a gyógyszer neve. És akkoriban nem én voltam az egyetlen kismama aki ez mellett állapotos maradt!
2010. jún. 21. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
13:12 mármint nem a szedése alatt gondolod? hanem szedned kellett egészségügyi okokból, az rendbe rakott és az abbahagyás után lettél terhes, nem?
2010. jún. 21. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Látom pesti vagy.Sajnos én is csak "pénzes" megoldást tudok csak mondani.Én Dr.Arnold Lászlónál kezdtem.Mivel endometriózisom és méhsövényem is volt (és ő már nem dolgozik kórházba),átadott egy kollégának,aki a Jánosban a yzülészet-nőgyógyászat osztályvezető főorvosa (Dr.Lintner Ferenc).Mondjuk és mindkét műtétnél adtam pénzt neki,de 1,5 hónap alatt min2 műtéten túl voltam.Majd 2 hét múlva fogunk próbálkozni "élesben".A Lintnerhez lehet menni kórházba is,nem kell feltétlenül a magánrendelésre menni.
2010. jún. 21. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Ingyen nem fognak segíteni.

Google-ban keress magánkórházakat, ahol terhesekre és nőgyógyászati kérdésekre specializálódtak.

Ha fontos a gyerek, vegyél fel hitelt a gyógyulásra és a terhesgondozásra.

Egyébként ahogy írtad Forgács stb intézet a meddőség kezelésre, aztán drága magánkórház.

Aki beteges, annak nincs mit válogatni.

Az idő halad.

2010. jún. 21. 13:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ezek a száraz tények.
2010. jún. 21. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

én egy idő után biztos elgondolkoznék, hogy megéri-e ez a sok anyagi/lelki megpróbáltatás, amikor lehet, hogy valahol vár rám egy pici baba, akit gyerekemnek teremtett az Isten, csak épp nem én vagyok a biológiai Anyukája. nem gondoljátok?

persze nálatok még lombikról, stb szó sincs. a helyeteken én is próbálkoznék még. amíg anyagilag, lelkileg bírom. de ez a hitel dolog elgondolkodtatott, hogy biztos megéri?

2010. jún. 21. 15:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekem van egy gyermekem. Sajnos úgy alakult, hogy elváltam. S most lenne lehetőség kis testvérkére attól a férfitól, aki valóban "megérdemelné".

Biztosan megoldás egy örökbefogadott gyermek, viszont amíg lehet, próbálkozunk.

A gond inkább az, hogy nem találom azt a személyt (orvost), esetleg intézményt, ahol nem az időt húzzuk indok nélkül, hanem valóban segítenek. Körültekintően.

Most már megtapasztaltam az anyagi csapdákat (is). De ki vagyok szolgáltatva, pontosan a "bajaim" miatt.

Nem egyszerű a helyzet.

Belegondolva, ha eddig hitelt vettem volna fel, akkor sajnos a "semmiért". Kinyögtük.

Ha házat veszek, tudom, hogy milyet és az ténylegesen a mi tulajdonunk.

Eddig gazdagítottam orvosokat, asszisztenseket, patikákat stb.

Egyedül az hiányzik, hogy valaki foglalkozzon az "ügyemmel" rendesen.

Ez egy válaszoló szerint valóban a magáncentrum marad. Amit tudomásul illene vennem. Mert nincs választási lehetőségem.

2010. jún. 21. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!