Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem akar összejönni a baba....

Nem akar összejönni a baba. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
már 2 éve próbálkozunk a babával. idén júliusban nagynehezen sikerült, de 5-6 hét között el is ment. műteni nem kellett. azóta újból próbálkozunk sikertelenül. nem tudom mi lehet a bajom hogy nem akar összejönni. ittam a palástfűt,cickafarkot, de már nem tudom hogy mitévő legyek. kezdek teljesen belebetegedni. el vok nagyon kenődve.
2009. nov. 5. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el!

Menj el a nő dokidhoz,és kérj kivizsgálást.Hagyd a teákat,szerintem,inkább szedjél terhes vitamint.5-6 héten,vagyis nagyon korán elment már egy babád.Lehet,hogy valami nem volt vele rendben,vagy nem tudott rendesen megtapadni.

Orvos tud válaszokat adni,és a labor vizsgálatok.

Lehet pajzsmirigyes vagy,vagy magas egy kicsit a cukrod.

Stresszes munka,idegesítő család,mind-mind lehet gátló tényező.

2009. nov. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!