Ezt tudtátok? Akik ikreket szeretnénke, elolvasnátok?
Ezt honnan veszed?
És milyen kezelésre gondolsz? Lombik, vagy gyógyszeres?
Amúgy meg kizárt, hogy lombikkezelést alkalmaznának olyan nőnél aki makkegészséges és csak "divatból" szeretne ikreket. elég szomorú ha ez így van...
üdv
28 hetes lombikos km
kikérem magamnak ezt a divat dolgot. nekem az orvosom mondta,mert 33 vagyok,2 gyerek,2 császár,már csak 1 császár lehet,de én még 2 gyereket szeretnék,pár év mulva.
ő mondta h lehet ilyet.
sajnálom h te keserű vagy mert h lombikkal sikerült csak a baba,de igenis vannak akik szeretnének több babát és nem divatból
ha nyomós ok van rá és a mama egészséges miért ne lehetne neki 2-3 vagy több babája egyszerre
én mindenesetre örültem ennek mert mindig nagy családra vágytam,és szomorú voltam h a császárok miatt esetleg nem lehet annyi babám amennyit szeretnék.
Ez nem igaz. Hivatalosan ilyen nincs.
Ezt találtam a feltételek közt:
Mikor lehet lombik eljárásban részt venni?
Ezt pontosan jogszabály határozza meg!
■olyan párok akik már átestek 6 inszemináción és mégsem áll fenn terhesség,
■a párok egyike el van kötve, így nem kivitelezhető az inszemináció,
■petevezetékek egyike sem járható át,
■petevezetékek hiánya esetén,
■olyan esetekben, amikor a férfinak nincs megfelelő minőségű és mennyiségű spermája, andrológus véleménye alapján
Lombikprogramot akkor csinálnak, ha a feleknek nem jön össze a baba természetes uton, és nem azért, hogy ikrek legyenek. Felőlem kikérheted magadnak, de ez tuti, hogy nem szabályos. Amúgy meg lehet több császárod is, egyik ismerősömnek is 4 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!