Tudom hülyeség, meg már mindenki mindent bemesél. Elolvasnátok?
Soha az életben nem szokott vérezni az orrom....mióta az eszemet tudom 4-5 alkalommal volt rá példa, akkor is a stressz miatt. (vizsga, vagy felidegesítettem magam valamin)
1-2 nap múlva várom a mensit, ma nagyon halovány a tesztem
Létezik, hogy összefüggésbe van ez az orrvérzés a terhességgel?Hogy esetleg összejött a baba?
110/70volt most a vérnyomásom, gyorsan megmértük
Nem kevés vér jött ki(bocsi)vagy 7-8pzst fullra eláztattam.
Létezik valamilyen összefüggés az orrvérzés és esetleges korai terhességben?
szia!
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok. Ugyanis azt nem tudom, hogy van-e összefüggés közötte. De amikor én a fiammal terhes voltam, nem nagyon múlt el olyan hét, kb. az 5.-6. hónapig, hogy ne indult volna el az orrom vére. Volt, hogy annyira elindult, hogy vissza kellett forduljak félúton és hazamenni, nem pedig dolgozni.
Amúgy Gratulálok!
óó hát még nem kell gratulálni, nagyon halovány...sokan mondják inkább szellemcsík és nem is baba
Én bizonytalan vagyok még
és megrémültem ettől az orrvérzéstől
van kép róla, szívesen megnézném.
az orrvérzés meg nem olyan vészes, de azért ha tényleg terhes vagy akkor majd a dokinak említsd meg, lehet kapsz vérzéscsillapítót, én is kaptam, de ennek ellenére így vérzett az orrom, mi lett volna akkor ha nem is kapok. Annak idején én Rutascorbin-t kaptam. Első válaszoló voltam ismét
van:)
és tuti az miatt vérzett az orrom az esedékes mensi előtti napon:D hihetetlen komolyan
Én magam sem hittem hogy van ilyen, csak volt egy gyanúm, mert tényleg nem szokott soha vérezni az orrom:))
linkelem
holnap reggel lövöm az utolsót
15dpon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!