Most jöttem a nőgyógyásztól, elolvasnátok?
Megnézte a görbémet, és azt mondta nincs pé, mert nem megy fel a hőm 37 fok fölé a 14 nap után. A ciklusom rendben van. Mit tudok tenni a pé elősegítésére? Plusz a prolaktin szintem sincs rendben. Ezen tudok segíteni? Megnéznétek a görbémet?
Előző hónapbn valóban nem volt szerintem sem péd, de ez a hónap már ígéretesebben alakul. Ha most felugrik, akkor meglesz az a pé.
Amúgy nem kell 37 fölé mennie, a lényeg, hogy magasabbra ugorjon, mint az alaphő.
Én az első görbére pedig azt mondtam volna, hogy volt ovud, igaz, elég korán, de volt. Érdekes...
Ebben a hónapban meg ha most megugrik, akkor az jó lenne.
Tényleg nem kell 37 fölé menni, inkább a saját alaphődhöz képest kell pár fokkal magasabbnak lenni.
Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy hogyan hozhatnád rendbe a dolgokat, de a doki biztos segítene ebben, nem?
Valóban az egyik görbédnél volt pé,a másiknál nem,évente 1-2-szer nálam is volt ilyen,és a második hónapban teherbeestem,szóval ne ijedj meg.A terhesgörbémnél pedig nekem a max hő 36,9 volt,szóval nem értem ezt miért mondta a dokid,de nem értek vele egyet.
A prolaktint kezelni kellene szerintem,és a helyedben egy másik orvos után néznék.
Ha a prolaktinod nincs rendben, azt a dokinak kezelnie kéne gyógyszerrel. Házilag a barátcserje jön szóba, az állitólag rendbe rakja a hormonháztartást.
Esetleg próbáltad már?
De szerintem ezt elsősorban orvossal együttműködve kéne kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!