Csajok akik babát szeretnétek, elolvasnátok?
Régóta olvasója, írója vagyok a teherbeesés résznek. Egy éve várjuk a babát.
Most hallotam egy előadást egy orvostól, hogy az omega3 mennyire fontos nekünk és a párunknak.
És nem csak a terhesség második felében, hanem állandóan szednünk kellene. Mivel a többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, ezért csak táplálkozással tudjuk bevinni !
A férfiaknál a prosztatára és főleg a spermiumok gyorsaságához kell nagyon. Szedésével helyreállítható, és nem kell semmilyen gyógyszer.
Depresszióra is mondják, terhességi depresszió megszűntethető ezzel.
Minden nap kellene szedni nekünk és a párunknak is!
És nincs olyan hogy meddőség, az, hogy valakinek nem jön össze a baba, az azt jelenti hogy hiánytáplált.
Valami vitamin hiányzik a szervezetéből.
Ha nincs komoly FIZIKAI elváltozás a nemi szerveknél, akkor bárki teherbe tud esni!
( persze a lelki dolgok is fontosak )
A meddőségi ipar nagyon jó üzlet. Ezért nem hangoztatják
hogy szedjél vitamint, omega3-at, hanem vedd meg a drága kezeléseket stb.
Lehet lepontozni, leugatni engem, de én elgondolkoztam, és ha közületek akár egy valaki is elgondolkozik, nekem már megérte!
Szedjetek sok vitamint és omegát, drukkolok mindenkinek, és babákat kívánok nektek!!! :)
Én lehet, hogy kipróbálom, mert az ereimnek is jót tenni.Hát még ha a babát is segítené:)
Aranyos vagy, hogy megosztottad az infot!
Nem csak az omegától lesz baba, hanem fontosak a vitaminok is. Hány olyat olvasok itt hogy mindenféle vizsgálaton túl vannak és "minden rendben" mégse jön a baba. Szedjél gyógyszert, hormont, pedig lehet hogy csak valamilyen vitamin/ok hiányoznak a szervezetből.
Persze a gyógyszeripar virágzik .....
Akik elgondoztak azoknak nagyon örülök és drukkolok mindenkinek, mi már elkezdük szedni egy hete. Nem tudom mikor, de remélem lesz eredménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!