Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok akik babát szeretnétek,...

Csajok akik babát szeretnétek, elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Régóta olvasója, írója vagyok a teherbeesés résznek. Egy éve várjuk a babát.

Most hallotam egy előadást egy orvostól, hogy az omega3 mennyire fontos nekünk és a párunknak.

És nem csak a terhesség második felében, hanem állandóan szednünk kellene. Mivel a többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, ezért csak táplálkozással tudjuk bevinni !

A férfiaknál a prosztatára és főleg a spermiumok gyorsaságához kell nagyon. Szedésével helyreállítható, és nem kell semmilyen gyógyszer.

Depresszióra is mondják, terhességi depresszió megszűntethető ezzel.

Minden nap kellene szedni nekünk és a párunknak is!

És nincs olyan hogy meddőség, az, hogy valakinek nem jön össze a baba, az azt jelenti hogy hiánytáplált.

Valami vitamin hiányzik a szervezetéből.

Ha nincs komoly FIZIKAI elváltozás a nemi szerveknél, akkor bárki teherbe tud esni!

( persze a lelki dolgok is fontosak )

A meddőségi ipar nagyon jó üzlet. Ezért nem hangoztatják

hogy szedjél vitamint, omega3-at, hanem vedd meg a drága kezeléseket stb.

Lehet lepontozni, leugatni engem, de én elgondolkoztam, és ha közületek akár egy valaki is elgondolkozik, nekem már megérte!

Szedjetek sok vitamint és omegát, drukkolok mindenkinek, és babákat kívánok nektek!!! :)

2010. okt. 10. 21:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
hol lehet beszerezni?
2010. okt. 10. 21:15
 2/28 A kérdező kommentje:
Sok patikában is kapható, bioboltszerűségekben is van, a lényeg hogy legalább 400 mg-ot szedjetek mindketten minden nap. Nézd meg a dobozon mennyi mg - van benne. És folyamatosan kell szedni minden nap.
2010. okt. 10. 21:19
 3/28 anonim ***** válasza:
Proba szerencse:) Igaz csak pár év mulva szeretnénk babát,de elekzedjük szedni,ha arra kerül a sor ne keljen várni éveket a kis csöpségre:)
2010. okt. 10. 21:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Dm,rossmannban is lehet kapni ha jól tudom.Valamint a memória is jobb lesz tőle.
2010. okt. 10. 21:23
 5/28 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy főleg nekünk magyaroknak nagyon fontos, mivel nagyon kevés halat eszünk. Ugye a tengeri halban van rengeteg Omega3, de mivel nem tengerparti ország vagyunk, nagyon keveset eszük. Így kénytelenek vagyunk táplálékkiegészítő formában bevinni minden nap, mivel a szervezet ugye nem képes ezeket a zsírsavakat előállítani. ( Egy belgyógyász-dietetikus orvos előadását hallgattam )
2010. okt. 10. 21:26
 6/28 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek abban,hogy nincs meddőség,és hogy az omega3-tól majd teherbeesik mindenki,de az igaz,hogy nagyon hasznos anyag,és javallt szedni,de azért csodát ez sem tesz sajnos.
2010. okt. 10. 21:35
 7/28 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy kipróbálom, mert az ereimnek is jót tenni.Hát még ha a babát is segítené:)

Aranyos vagy, hogy megosztottad az infot!

2010. okt. 10. 21:38
 8/28 A kérdező kommentje:

Nem csak az omegától lesz baba, hanem fontosak a vitaminok is. Hány olyat olvasok itt hogy mindenféle vizsgálaton túl vannak és "minden rendben" mégse jön a baba. Szedjél gyógyszert, hormont, pedig lehet hogy csak valamilyen vitamin/ok hiányoznak a szervezetből.

Persze a gyógyszeripar virágzik .....

Akik elgondoztak azoknak nagyon örülök és drukkolok mindenkinek, mi már elkezdük szedni egy hete. Nem tudom mikor, de remélem lesz eredménye :)

2010. okt. 10. 21:49
 9/28 anonim válasza:
Nekem bevált,a terhesség alatt is szedtem.
2010. okt. 10. 22:07
 10/28 anonim ***** válasza:
A vitaminokat is a gyógyszeripar önti... Csak így még a gyógyszerelleneseket is megfogják maguknak. Gyógyszeriparban dolgoztam, kiléptem, mert undorító, ami ott folyik a gyárak és orvosok között. Nagy pénzekről van szó. Nincs kizárva, hogy ennek az orvosnak is jól megtömték a vitamingyártók a zsebét. De ne nekem legyen igazam! A lényeg, hogy higgyetek benne...
2010. okt. 10. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!