Csajok akik babát szeretnétek, elolvasnátok?
Régóta olvasója, írója vagyok a teherbeesés résznek. Egy éve várjuk a babát.
Most hallotam egy előadást egy orvostól, hogy az omega3 mennyire fontos nekünk és a párunknak.
És nem csak a terhesség második felében, hanem állandóan szednünk kellene. Mivel a többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, ezért csak táplálkozással tudjuk bevinni !
A férfiaknál a prosztatára és főleg a spermiumok gyorsaságához kell nagyon. Szedésével helyreállítható, és nem kell semmilyen gyógyszer.
Depresszióra is mondják, terhességi depresszió megszűntethető ezzel.
Minden nap kellene szedni nekünk és a párunknak is!
És nincs olyan hogy meddőség, az, hogy valakinek nem jön össze a baba, az azt jelenti hogy hiánytáplált.
Valami vitamin hiányzik a szervezetéből.
Ha nincs komoly FIZIKAI elváltozás a nemi szerveknél, akkor bárki teherbe tud esni!
( persze a lelki dolgok is fontosak )
A meddőségi ipar nagyon jó üzlet. Ezért nem hangoztatják
hogy szedjél vitamint, omega3-at, hanem vedd meg a drága kezeléseket stb.
Lehet lepontozni, leugatni engem, de én elgondolkoztam, és ha közületek akár egy valaki is elgondolkozik, nekem már megérte!
Szedjetek sok vitamint és omegát, drukkolok mindenkinek, és babákat kívánok nektek!!! :)
Ok nem vitázom - mindenkinek igaza van :)
Sok sikert annak aki kipróbálja! És gratulálok annak aki szedi! :)
Csak mégegy. Most írta valaki - NEM ÉN! :
" Szia! Én amikor elkezdtem szedni a forever től az omega 3 at, köv.hóban terhes lettem. Végig szedtem a 9 hónap alatt, és a szoptatás alatt is. Hihetetlen fejlett a kislányom. Hogy ez segített e a teherbe esésben nem tudom, de a páromnak speciel ezt kellett szednie amikor nem érezte jól magát, mert ezt a vitamint nem nagyon tudjuk bevinni a szervezetbe. És nincs felfújva, csak mi magyarok nem hiszünk semmiben. Én speciel a calli tea kúrában is nagyon hiszek. Az még egy nagyon jó gyógyír!!!
"
a kérdező közvetítette amit hallott!
jó szándékkal méghozzá irányunkban
nem kell vele egyetérteni akkor olvassátok el és lapozzatok tovább.
nem is értem leírt valamit ami talán jó lehet használjátok vagy ne
de ne .......... le Őt!
én a dm-ben vettem.2000 ft volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!