Csajok akik babát szeretnétek, elolvasnátok?
Régóta olvasója, írója vagyok a teherbeesés résznek. Egy éve várjuk a babát.
Most hallotam egy előadást egy orvostól, hogy az omega3 mennyire fontos nekünk és a párunknak.
És nem csak a terhesség második felében, hanem állandóan szednünk kellene. Mivel a többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, ezért csak táplálkozással tudjuk bevinni !
A férfiaknál a prosztatára és főleg a spermiumok gyorsaságához kell nagyon. Szedésével helyreállítható, és nem kell semmilyen gyógyszer.
Depresszióra is mondják, terhességi depresszió megszűntethető ezzel.
Minden nap kellene szedni nekünk és a párunknak is!
És nincs olyan hogy meddőség, az, hogy valakinek nem jön össze a baba, az azt jelenti hogy hiánytáplált.
Valami vitamin hiányzik a szervezetéből.
Ha nincs komoly FIZIKAI elváltozás a nemi szerveknél, akkor bárki teherbe tud esni!
( persze a lelki dolgok is fontosak )
A meddőségi ipar nagyon jó üzlet. Ezért nem hangoztatják
hogy szedjél vitamint, omega3-at, hanem vedd meg a drága kezeléseket stb.
Lehet lepontozni, leugatni engem, de én elgondolkoztam, és ha közületek akár egy valaki is elgondolkozik, nekem már megérte!
Szedjetek sok vitamint és omegát, drukkolok mindenkinek, és babákat kívánok nektek!!! :)
Nekem is gyanús ez a nagy ömlengés a vitaminokról, meg az omega-3-ról! Tény hogy kellenek, fontos a szervezetnek, de hogy emiatt lenne ennyi gyermektelenség, azt azért kizárom. És igenis van meddőség, nem feltétlenül azért, mert hiány táplált. Rengeteg oka lehet, szervi is, hormonrendszeri is, úgyhogy azért olyan sok okosságot nem mondott az a doki.
És pontosan úgy van, ahogy előttem is megírták már, hogy a vitaminokat is a gyógyszeripar gyártja!!! Az is nagyon jó üzlet, hogy folyamatos vitamin és omega-3 szedésre sarkallják az embereket, férfit, is nőt is. Ezek a vackok is havonta többezerbe kerülnek, főleg ha mind a ketten szedik. Úgyhogy...én ebben a felszólalásban is több üzletet látok, mint igaz tartalmat.
Persze ettől függetlenül az omega-3 tényleg fontos, és valóban kevés halat fogyasztunk, de hogy ezzel majd megoldódik minden probléma...ugyanmár..
Sajnálom ha egy - ketten úgy érzik üzleti fogásként írtam amit írtam. Nem írtam hogy ezt vagy csak azt a márkát szedjétek!
Nekem mindegy ki mit szed, de ha választani kell inkább a vitamint szedem mint a gyógyszereket. :)))))
De akkor a terhesvitamint se szedjétek kedves vitaminellenesek, mert akkor nem vagytok hitelesek!
Ja hogy azt meg igen?? De miért csak az életed 9 hónapjában akarod? Miért is? Csak akkor kell szedjél ha baba van benned?
És zöldséget gyümölcsöt se egyetek mert abban is van vitamin. Minek az?
Annyi mindent kipróbálnak - olvasom itt - talán ez segíthet! Én bízom benne - remélem még valaki ... akkor nekem már megérte.
én már a múltkor is olvastam itt erről és azóta elkezdtem szedni.teljesen mindegy hogy ki mit mond mert sztem itt mindenki babát szeretne és ha ezen múlik....
én már 3 hete szedem.
és igaza van a kérdezőnek nem eszünk halat!ami nagyon fontos lenne!nekem azóta jöbb az emésztésem is és nem fújodok fel!
már megérte.
Sziasztok!
Én szerintem kipróbálom mert én is sok jó tapasztalatot hallottam róla.Csak azt nem tudom,hogy milyen árban van?Tudja esetleg valaki?Ma megyek gyógyszertárba mer sajnos nekem kell gyógyszert szednem és hormont ha tetszik nekem ha nem mert muszáj nincs mese.
De ezt az omega3-at kipróbálom!!!:-)
Jaj kedves kérdező, elolvasnád mégegyszer amiket írtunk? Mert ha figyelmes lettél volna, nem az lebegne a szemed előtt, hogy jaj most valaki lehúzta, akkor nem válaszoltál volna ilyen cinikusan, kicsinyesen.
Nem vagyunk vitaminellenesek, egy szóval nem írtam, hogy én nem szednék soha, meg hogy felesleges. Csak azt, hogy nem csodaszer! És nem minden babátlanságnak a vitaminhiány meg az omega3 hiány az oka. Nekem az a szövegelés ezekről erős túlzás volt. Ennyi!
Kérdező! Azért, mert te olyan naív vagy, hogy első blikkre elhiszel mindent, csak mert orvos mondta, és szentírásként hírdeted tovább, attól még nem kell ilyen primitív stílusban (amit a kommentedben használtál) lehurrogni azokat, akiknek van némi fenntartása na nem a vitaminok fontosságával, hanem a csodatévő és minden problémát megoldó erejével kapcsolatban. Azért mert jött negatív vélemény is, mit kell itt pattogni, és belebeszélni hogy milyen vitaminellenesek?
Az nekem sem tetszik, hogy így lehúzza a meddőségi eljárásokat, mintha azok csak a haszonszerzésen alapulnának, és hogy sima vitaminhozzáadással is meg lehetne oldani. Azért ok, segíthetnek a vitaminok sokmindenben,lehet, hogy lerövidítik a probálkozós hónapokat, de csodát tényleg nem tesznek, és ha valaki oda jut, hogy valamilyen kezelésen át kell esnie, akkor annak már komolyabb oka van, nem a vitaminhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!