Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 6 hónapja volt középidő...

Lassan 6 hónapja volt középidős vetélésem, de a mensim nem az igazi. Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
A vetélés utni első és második mensim kb 8 napig tartott, de utána még vagy egy hétig volt barnázás. Miért van az, hogy azóta már 5-ször menstruáltam és átlagban az első kettő nap dől belőlem az élénk piros vér, majd még vagy5-6 napig barnázok. Ilyenkor a pé-m is csak a 15-16 napon van. Néha pedig elmarad a barnázás és már a 9-10 napon van pé-m. Annyira zavar, hogy néha 25, néha pedig 30 napos a ciklusom. Gond ez szerintetek? Bajra utalhat, vagy még regenerálódik a méhem?
2010. ápr. 13. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem menj el dokihoz! spontán vetélésed volt?
2010. ápr. 13. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Középidős vetélésed volt?Vagyis 20 hetesen ment el a baba?Akkor neked meg kellett szülnöd igaz?

Csak azért kérdezem mert szülésznő vagyok,a kérdésed meg elég tág....írj bővebben.

2010. ápr. 13. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, a 20. heti uh-n nem volt szívhangja. Pici fiamat meg kellett volna szülnöm, de 8 órás vajúdás után megműtött az orvosom. /hüvelyi műtét volt/

nagyon örültem, mert az első mensim 34 napra megjött és bár nagyon erős volt, de nem fáj és kb 7-8 napig tartott, de utána ugyan ennyi ideig pecsételtem. A második30 napra, a 3. mensi 29 napra jött meg és mindig volt pé-m. De a negyedik ciklusnál 4 napig tartott a mensim és nem volt pecsételés. Itt már csak 25 napos volt a ciklusom és a 9. nap volt pé-m. Tehát azt nem értem, hogy miért van pecsételés az egyik ciklusban és miért nincs a másikban, szerintem ezek miatt változik a ciklusom hossza is, mert a pé után mindig a 14. napra jön meg.

2010. ápr. 13. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nme tudom mennyire volt érthető a problémám? Szerintem nem kellene pecsételnem a mensi után, mert az miatt van később a peteérésem és az miatt hosszabb a ciklus is. Mert abban a hónapban mikor nincs pecsételés teljesen normális minden.
2010. ápr. 13. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

A szülésznő vagyok,nagyon sajnálom!!!

Lehet tudnom miért halt meg a kisfiad?

Ez nagyon rossz,mégegyszer sajnálom:((((

na figyelj:nem olyan biztos,hogy a pecsételés rosszat jelent!A mensid kezd visszatérni a rendes kerékvágásba ahogy írtad.Ez már egy nagy baba volt,tudod hatalmas a regenerálódás utána,szinte mint egy teljesen kifejlődött babánál szülés után.Pláne,hogy nem spontán szülted meg hanem orvosi segítséggel,de hüvelyen keresztül.Ugyan olyan mint egy rendes szülés,még ha nem is 3 kilós a gyerek.

Nem lesz itt semmi baj,még pár hónap és rendben leszel.Van peteérésed,így gondolom ovud is,szóval inkább örülnöd kéne:)))Fogamzóképes vagy ismét!

Bár azért a babagyártással várnék a helyedben legalább őszig.

Ha nagyon zavar a pecsételés próbálj meg teázni cicka és palástfű,biztos tudod melyiket mikor.Vagy egy kis doppingolás a szervezetednek,folsav,vas,antioxant csepp.

Nyugi:))

2010. ápr. 14. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves szülésznő! Köszi, hogy szántál rám időt, sokat jelent nekem.

Sajnos egész pontosan nem tudtuk meg, hogy pici fiunk miért is nem maradhatott velünk. Az orvosom elég komolyan foglalkozik fejlődési rendellenességekkel és az Uh után nekünk azt mondta, hogy a baba feje és mellkasa körül ödémát látott, amiből arra lehet következtetni, hogy szívfejlődési rendellenesség volt. A műtét után nem tudta elküldeni kivizsgálásra, mert már nem volt rá alkalmas. Gondolom legalább egy hete nem élt már.

Azt magam is érzem, hogy szervezetem ismét alkalmas a fogantatásra, de nem csak őszig várunk, hanem egész jövő év elejéig. Van egy 18 hós pici fiam és ő minden percem lefoglalja a 8 éves lányom mellett. Mindenképpen szeretnénk még babát, bár most töltöm a 35-öt, de szerintem ez még magába nem gond. A lelkünknek is jócskán kell még regenerálódni, bár gondolom, még élek ez fájni fog. De elengedtük őt és tárt karokkal várjuk vissza jövő év elején.

A testemnek pedig addig is megadom amit lehet, napi 500 mg C, 100 mg E és 3 mg folsav. Az elevitet abbahagytam, mert híztam tőle.A z E vitamint a férjem is szedi. Remélem a ciklusom addig is teljesen visszaáll az eredetire, mert az enyémhez mindig is órát lehetett állítani. Kérdésem nem nagyon van már ezzel kapcsolatban, talán néha az motoszkál a fejemben, hogy még egyszer ez nem ismétlődhet-e meg, de az orvosom szerint ez csak egy egyszeri rossz kromoszóma találkozás volt, vagy a korai terhesség során egy fertőzés ami okozhatta ezt a vetélést.

2010. ápr. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!