Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek van középidős vérzésete...

Nektek van középidős vérzésetek ovu idején?

Figyelt kérdés

Ezt olvastam:

"A középidős vérzés megjelenése tehát nagyon jó jel, mert jelzi, hogy van ovuláció és a petevezető átjárható. Ezt a napot kell "kihasználni", a vérzés ellenére is."

Nekem sosincs! akkor lehet, hogy nem átjárható a petevezetékem?

2011. nov. 20. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én barnáztam. Vagyis a tojásfehérje-szerű váladék olyan barnás-rózsaszínes volt. Viszont nagyon fáj a hasam alja, főle amikor jobboldalt dolgozott a peefészek (gyanítom), az a fele felért egy mensis fájdalommal. Ennek ellenére csak sok év után jött össza a baba.

De van akinek semmi jele az ovunak, és mégis összejön.

2011. nov. 20. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Életemben egyetlenegyszer volt középidős vérzésem, pedig már v 16 éve mensizek. Nem mindenki veszi észre, h ovuja van. Nekem a fájdalom jelzi az esetek többségében. Valaki csak ovuteszttel, hőmérőzéssel v a nyák jelenlétével tudja meg, h termékeny időszakba lépett.
2011. nov. 20. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A nők többségének nincs ilyen vérzése, ennek ellenére többségük minden gond nélkül teherbe esett és szült 1-2-3 stb. gyereket. Tehát ez nem jelenti azt, hogy azért nincs vérzés mert biztosan nem átjárható a petevezeték.
2011. nov. 20. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a ritkább, akinek van.

Harmadik gyerekemet várom, nekem még soha nem volt.

Középidős fájdalom viszont az első szülésem után lett, előtte az sem volt...

De miből gondolod, hogy nem átjárható?

Ha már több mint egy éve próbálkoztok, de még nincs baba, akkor kell orvoshoz menni, és akkor ezt is megvizsgálják.

2011. nov. 20. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:
már voltam vizsgálatokon, már csak az átjárhatósági van hátra. de nagyon félek tőle. 1 éve próbálkozunk.
2011. nov. 20. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
a legjobb, amit tehetsz az orvosi segítségen kívül, hogy megnyugszol, a stressz rontja az esélyeket!
2011. nov. 20. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Minden esetre az hogy nincs vérzésed középidőben, még nem jelenti azt, hogy nem átjárható!

4.

2011. nov. 20. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!