Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt melyik...

A terhességi teszt melyik esetben nem mutat jó eredményt ? Ha elaztattuk vagy hasonló úgyis jó ? Mindig 100%-os ha aktus után min. 19 nappal tesztelünk ?

Figyelt kérdés
ma 17:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy aktus után 21 nappal nem első vizeletből is oke ?
ma 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne bonyolítsd tùl kérlek, a legegyszerűbb, hogy megvárod a mensi napját, ha nem jön meg tesztelsz, átlagban reggeli első pisiből ajánlott, hozza teszem nekem késés után 1 nappal már esti pisi full pozitív volt. Rá van írva a tajékoztatòra, hogyan használd, nem tùl bonyolult, hogy ne ázzon el.
ma 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Kesik már 3 napja! Elolvastam a tájékoztatót viszont igyis sikerült el áztatni a nagy izgatottsagtol
ma 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És pozitív vagy negatív? Ha 3 napja késik, már 2 csíkos lesz, elázás ide vagy oda
ma 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Aktus után 21 nappal bármikor bármilyen teszt egyértelmű pozitív lesz terhesség esetén. Eláztatva is...

Mivel ovu kell a terhességhez ami után 14 nappal mensi jön, tehát ovu után 14 nappal már pozik a tesztek. A spermium kibírhat akár 5 napot is, tehát ovu elött 5 nappal... így 19 nappal már 100% a teszt.

Mivel másképp nem lehet aktustól teherbe esni ezért ez így biztos.

Ha negatív lett a teszted, akkor nem vagy terhes. Tessék elfogadni.

ma 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

A teszt egyébként akkor nem mutat jót, ha túl korán végzik mondjuk csak 7 nappal ovu után. Akkor lehet negatív miközben pár nappal később még is pozitív lesz, csak ugye még túl korai a teszt. Az eláztatásnál a pozitív az tuti pozitív.

Illetve lehet nem terhesség miatt pozi egy teszt, ciszta okozhatja.

Az eláztatás semmit nem tesz, csak a negatív teszt bizonytalan lesz mert furán elmosódik a reagens.

Illetve tiktokon ha nézed sok külföldi ki se veszi a vizeletből a tesztet és ugyan úgy látszik 5 perc múlva a pozitivitása.

ma 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!