Van valaki esetleg hasonló cipőben ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálkozunk már egy ideje a babával de egyelőre sikertelenül. Viszont most amit észrevettem magamon hogy szinte egész nap fáj az alhasam, 5-6 nap múlva kéne megjönnie, és közbe vízszerű folyásom van, és elég sok mennyiség de napi egyszer kétszer fordul elő. Nekem ilyen még nem volt segítsetek kérlek. Számíthatok babára ?ma 06:57
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy eddig is volt, csak nem analizáltad magadat ilyen szinten.
A vízszerű folyás és az alhasi fájdalom egyik sem a teherbeesés jele.
Majd ha késik, csinálj egy tesztet és kiderül.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom akkor inkább menjek dokihoz ? Nyilván nem látna még semmit nem is azért mennék. Csak ez a kettő tünet néha már kellemetlen :( csak attól is félek ha ott megpiszkál akkor lehet nem marad meg a baba ha mégis ott lenne
ma 07:19
3/6 anonim válasza:
1, Ezzel minek mennél dokihoz?
2, Ha a doki piszkálásától nem maradna meg a terhesség, akkor alapból elmenne. Egy vizsgálat nem okoz vetélést.
Feltéve ha egyáltalán valóban terhesség lesz belőle....
Várd meg míg megjön-e vagy nem. Felesleges most bármit is tenned.
Ha nem jön meg, tesztelj.
Ha pozitív lesz a teszt, utána 2-3 hét múlva, sőt akár 4 hét, bőven ráérsz dokihoz menni.
4/6 anonim válasza:
Teljesen felesleges emiatt orvoshoz menni. Ha netalántán terhes vagy sem látna még belőle semmit. Inkább várd meg, míg megjön vagy nem. Aztán utána úgyis orvos lesz belőle, vagy a terhesség miatt, vagy emiatt.
5/6 anonim válasza:
Amikor készül leválni a nyálkahártya az vizet enged( ez szebben meg van fogalmazva orvosilag) ki magából, ezért van vizes folyásod. Ha nem büdös meg zöld meg ilyenek akkor semmi okod aggódni és orvoshoz menni.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor most készüljek inkább arra hogy meg fog jönni ? Eddig ilyen tünetem nem volt soha mensi előtt. Inkább csak az a tojasfeherje jellegű.
ma 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!