Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki esetleg hasonló...

Van valaki esetleg hasonló cipőben ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálkozunk már egy ideje a babával de egyelőre sikertelenül. Viszont most amit észrevettem magamon hogy szinte egész nap fáj az alhasam, 5-6 nap múlva kéne megjönnie, és közbe vízszerű folyásom van, és elég sok mennyiség de napi egyszer kétszer fordul elő. Nekem ilyen még nem volt segítsetek kérlek. Számíthatok babára ?
ma 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy eddig is volt, csak nem analizáltad magadat ilyen szinten.

A vízszerű folyás és az alhasi fájdalom egyik sem a teherbeesés jele.

Majd ha késik, csinálj egy tesztet és kiderül.

ma 07:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom akkor inkább menjek dokihoz ? Nyilván nem látna még semmit nem is azért mennék. Csak ez a kettő tünet néha már kellemetlen :( csak attól is félek ha ott megpiszkál akkor lehet nem marad meg a baba ha mégis ott lenne
ma 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1, Ezzel minek mennél dokihoz?

2, Ha a doki piszkálásától nem maradna meg a terhesség, akkor alapból elmenne. Egy vizsgálat nem okoz vetélést.

Feltéve ha egyáltalán valóban terhesség lesz belőle....

Várd meg míg megjön-e vagy nem. Felesleges most bármit is tenned.

Ha nem jön meg, tesztelj.

Ha pozitív lesz a teszt, utána 2-3 hét múlva, sőt akár 4 hét, bőven ráérsz dokihoz menni.

ma 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges emiatt orvoshoz menni. Ha netalántán terhes vagy sem látna még belőle semmit. Inkább várd meg, míg megjön vagy nem. Aztán utána úgyis orvos lesz belőle, vagy a terhesség miatt, vagy emiatt.
ma 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor készül leválni a nyálkahártya az vizet enged( ez szebben meg van fogalmazva orvosilag) ki magából, ezért van vizes folyásod. Ha nem büdös meg zöld meg ilyenek akkor semmi okod aggódni és orvoshoz menni.
ma 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor most készüljek inkább arra hogy meg fog jönni ? Eddig ilyen tünetem nem volt soha mensi előtt. Inkább csak az a tojasfeherje jellegű.
ma 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!