Van valaki esetleg hasonló cipőben ?
Lehet, hogy eddig is volt, csak nem analizáltad magadat ilyen szinten.
A vízszerű folyás és az alhasi fájdalom egyik sem a teherbeesés jele.
Majd ha késik, csinálj egy tesztet és kiderül.
jan. 22. 07:04
2/10 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom akkor inkább menjek dokihoz ? Nyilván nem látna még semmit nem is azért mennék. Csak ez a kettő tünet néha már kellemetlen :( csak attól is félek ha ott megpiszkál akkor lehet nem marad meg a baba ha mégis ott lenne
1, Ezzel minek mennél dokihoz?
2, Ha a doki piszkálásától nem maradna meg a terhesség, akkor alapból elmenne. Egy vizsgálat nem okoz vetélést.
Feltéve ha egyáltalán valóban terhesség lesz belőle....
Várd meg míg megjön-e vagy nem. Felesleges most bármit is tenned.
Ha nem jön meg, tesztelj.
Ha pozitív lesz a teszt, utána 2-3 hét múlva, sőt akár 4 hét, bőven ráérsz dokihoz menni.
jan. 22. 07:33
Teljesen felesleges emiatt orvoshoz menni. Ha netalántán terhes vagy sem látna még belőle semmit. Inkább várd meg, míg megjön vagy nem. Aztán utána úgyis orvos lesz belőle, vagy a terhesség miatt, vagy emiatt.
jan. 22. 08:20
Amikor készül leválni a nyálkahártya az vizet enged( ez szebben meg van fogalmazva orvosilag) ki magából, ezért van vizes folyásod. Ha nem büdös meg zöld meg ilyenek akkor semmi okod aggódni és orvoshoz menni.
jan. 22. 08:21
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor most készüljek inkább arra hogy meg fog jönni ? Eddig ilyen tünetem nem volt soha mensi előtt. Inkább csak az a tojasfeherje jellegű.
O, mikor mi próbálkoztunk ne tudd meg hányszor "éreztem" hogy na most ágyazódik be, meg hányszor voltak "furcsa tüneteim". Mondanom se kell, egyszer sem voltam terhes. Amikor meg sikerült pont semmi szokatlan nem volt, tesztet is csak azért csináltam aznap mikor várható volt hogy megjön, mert pakolás közben találtam egyet a fürdőben. Furcsa dolgokra képes az emberi test meg az agy. Ezzel nem azt mondom hogy nem lehetsz terhes, de ne éld bele magad, annál rosszabb. Majd ha késik, akkor tesztelj. Orvoshoz menni ilyenkor teljesen felesleges.
jan. 22. 10:43
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek persze más…első pár próbálkozós hónap nem is gondolok bele többet vagy sikerül vagy nem alapon. Nem stesszelek rá meg semmi. A munka meg amikor otthon vagyok lefoglalom magam de így is ezek a tünetek fent állnak ha elterelem a figyelmem ha nem, nem sok esélyt adok hogy baba lesz. Csak ha meg nem az akkor mi ez mert kellemetlen sajnos :(
"Próbálkozunk már egy ideje a babával"
utána meg
"első pár próbálkozós hónap"
most akkor mi van?
Ha 1 hónapja próbálkoztok, min vagy ennyire befeszülve?
felesleges minden tünetet is nézegetni, elemezni.
jan. 22. 10:56
10/10 A kérdező kommentje:
Igen próbálkozunk egy ideje, első pár, próbálkozós hónap. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni 😂 és mint írtam nem stresszelek emiatt jön ha jönni akar. Csak kérdeztem hogy esetleg másnak is volt ilyen, hátha itt kiderül hogy fertőzés vagy valami más
Kapcsolódó kérdések: