Volt aki érezte a beágyazódást? Mik voltak a tünetek? Hasonló valakinek?
Én is éreztem egy nagyon mély erős szúrást. Nyilván tudom hogy nem ennyi idő alatt történik, de a folyamatban benne volt, mert visszaszámolva kijön.
Drukkolok, majd írd meg sikerült e.
Nekem 7 nappal ovu után volt este lefekvéskor nagyon erős szúró fájdalom, annyira fájt, hogy be is írtam az appa. Kb 5 percig tartott, szúrt, görcsölt és a derekam is fájt. Akkor még nem is gondoltam babára, pláne, hogy nem első alkalom volt, hogy ilyet éreztem (lehet korábban is elindult a beágyazódás, de nem tapadt meg csak nem tudtam róla)
Első két terhességnél egyébként semmit nem vettem észre belőle.
Alapvetően nem gyakori, hogy megérzi az ember. De előfordul, csak kb pont a luteális közepén van és ilyenkor még nem gondol rá az ember.
Kedves #8 as.
pajzsmirigypanel (T3, T4, antiTPO, anti tg, D-vitamin),
Hárompontos cukorterhelés,
hormonpanel (ciklus 3-5+21.napi vérvétel), trombózispanel
Andrologus (férfi oldal): spermiogram és DNS fragmentáció
A férfi oldalon voltak voltak gondok (OAT) de túl vagyunk egy vitaminkúrán( fer14, Q10, C-vitamin, Maca, méhpempő és nagyon sokat javultak az eredményei. Majdnem tökéletes lett 4 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!