Most lenne a beágyazódásom, ha lenne. Ezek a tünetek utalhatnak arra? Légyszi akinek már volt.
Állandó mensi előtti érzésem van. Nem a görcsök inkább a velejáró kellemetlenségek. Állandóan úgy érzem hasmenésem lesz ami csak a mensi előtt van.
A méhem néha furcsán feszül, főleg ha pisilek és egy pici erőt kell kifejtenem(bocsánat nem tudom jobban megfogalmazni).
Ma reggel óta azonban újra a petefészkeim is fájdogálnak nem erős inkább kellemetlen. Rettentő gyomorégésem van. Folyton ennék sokkal többet mint eddig bármikor. Igaz elevitet szedek de már hnapok óta nem hiszem hogy most jönne a hatása.
Elvileg mosttartok a beágyazódás időpontjában. dpo 5-6 on. A hőm magas.
De ez a mensi előtti érzés...
Ilyenkor mindig krémes folyásom van most viszont csontszáraz vagyok.
Ha ilyet érzek akkor az azt jelenti hogy elsorvad a sárgatestem? Tehát nem lesz baba?
Vagy érzett valaki ilyet a beágyazódástól?
Endometriózisom is van. A műtét utáni első normális ciklusom volt. Nagyon szeretnénk, ha sikerült volna mert jövő hónaptól meddőségi központ jönne.:(
Az ovu teszt szerint pénteken volt pém. A hőm szerint lehetett szerdán is. Így jövő péntekre nem várom(ha még mindig 28 napos a ciklusom)2 hónapja műtöttek. A múlt hónapban a hőm szerint nem volt pém. Az orvosom ott uh-on azt mondta cisztám van, de a méhnyálkahártyám vastga szóval nem tudja 100%-ra megmondani volt-e pém. De a 24 napon megjött a mensim bár egyáltalán nem olyan volt mint szokott. A hőm az azonban most ment 36,6 fölé pénteken.
Nem tudom. Olyan jó volna. Már egy éve próbálkozunk és közbe beütött eza betegség is.:(
Nektek gratula és jó egészséget Nektek és a picúroknak is.:)
Köszönöm Aranyos vagy.
Én is szorítok Neked.:)
Tudom, hogy most különösen túlspanolom magam emiatt. Félek a csalódástól már nagyon sok volt.
Én még ezek előtt a vizsgálatok előtt állok.
Kívánom Neked, hogy mielőbb teljesüljön a vágyad.
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!