Milyen a halvány pozitív teszt?
Igazad van, megpróbálom. Csak gondolom, Te is tudod, hogy ez nem olyan könnyű. Most felteszek egy kérdést Neked: hogy gondolod, létezik tévesen + teszt? Mert hiába mondja mindenki, hogy nincs, szerintem igenis van...
Te is nyugodj meg, és ne adjuk fel, azért sem!

Tudom, hogy nagyon nehéz. Én is rettentő csalódott voltam, és mostanra inkább fásulttá váltam. Szinte már nem is érdekel az egész projekt. :-(
Szerintem igenis VAN tévesen pozitív teszt...
hoppá, olvasd csak el:
"Szellemcsík a terhességi teszten
Bizonyos okokból és bizonyos terhességi teszteken megjelenhet egy szellemcsík vagy egy árnyék a tesztvonal helyén. Ez legtöbb esetben színtelen, de lehet pirosas árnyalatú is és akkor jelenik meg, ha a fény egy meghatározott szögből ésik a tesztre. Ha nem vagy benne biztos, hogy a csíkod igazi-e vagy szellemcsíkot látsz, tesztelj 2 nap múlva újra. A tesztcsíknak terhesség esetén erősödnie kell.
Az is előfordulhat, hogy túl korán csináltad a tesztet (5-9 dpo), amikor még terhes voltál, de a babád nem tudott maradni, ezért egy későbbi teszteléskor már szellemcsíkod sem lesz.
Ha kontrollként vízzel végzed a tesztet, szintén megjelenhet egy szellemcsík, amely a teszt száradásával és a papír tesztvonalon történő besüppedésével hozható összefüggésbe.
Kaphatsz egy halvány tesztcsíkot a hcg-den, és mégsem vagy terhes, ha a teszt az ún. fantom-hcg-t mutatta ki nálad.
Ha kiszárad a teszted, mert már felnyitottad a csomagját, de nem használtad fel azonnal, akkor az egész háttere bepirosodhat, míg a kontrollcsík nem lesz olyan intenzív, mint egy jó teszt esetén."

Igen, nekem is született erre egy elméletem, vagyis inkább itt olvastam róla. Ugyebár csütörtökön lett halvány +. Péntek este annyira begörcsöltem, hogy fájdalomcsillapítót is be kellett vennem. sSombat reggel pedig már - volt mindkét tesztem.
Tehát lehet, hogy mégsem volt téves az a teszt, csak nem tudott megkapaszkodni rendesen. :-(((
ja, egyébként megint fáj egy kicsit a hasam, és görcsölget a bal petefészkem. Nem értem már a testemet... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!