Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek segített a Virág Natura...

Kinek segített a Virág Natura Női termékenység nevű teakeverék a teherbeesésben? Nekünk sajnos másfél éve nem jön össze a harmadik babaprojekt, van már egy 8 és egy 13 éves fiunk.Hormonlaborom jó lett,egyedül az AMH szintem alacsony.42 vagyok.

Figyelt kérdés
ma 20:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha másfél éve nem jön össze, nem egy teakeveréktől fog.
ma 20:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Fura,mert több helyen olvastam, hogy 2-3 év után sikerült többeknek is babásodni a teától.
ma 20:31
 3/17 anonim ***** válasza:
Mennyire alacsony az AMH? Mennyi az fsh és az lh?
ma 20:32
 4/17 A kérdező kommentje:
De azért köszi a biztatást, ismét nem csalódtam az emberekben! :-)
ma 20:32
 5/17 A kérdező kommentje:
#3-as válaszoló: sajnos nem találom a leletet, de azt tudom, hogy az FSH és az LH is középtartományban volt, az AMH-m pedig 0.30 körüli érték volt.
ma 20:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Nem ettől fog összejönni a baba. Tessék elmenni kivizsgálásra, ne ilyen szarságokban hinni.
ma 20:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak véletlenek, meg reklámok. Ne dőlj be. Ennyi idősen pláne nincs időd ilyenkre.
ma 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát az már az alacsony érték legalsó értéke. Ha nagyon akartok babát próbáljátok meg lombikkal, hátha sikerül 1 érett petét stimulálni.
ma 20:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Ami érdekes, hogy egyértelműen van ovulációm szinte minden hónapban. A legutóbbi vizsgálaton a nődoki ultrahangon is látta az ovut, plusz teszteket is szoktam használni, na meg az egyéb jelek is erre utalnak (méhnyaknyák jellege, alhasi szurka, stb.).
ma 20:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

“ De azért köszi a biztatást, ismét nem csalódtam az emberekben! :-)”

Jah hogy hamis illúziókeltést vártál volna, bocs hogy leírtam őszintén a tapasztalatomat.

2 évig voltunk benne 35 évesen a meddőségi kezelésben. Hidd el, többet láttam, mint te hogy tudjam hogy ezeknek a teakeverékeknek a legcsekélyebb hatásuk van olyankor, amikor 42 évesen az ember lánya gyereket akar, és már 1,5 éve nem jön.

De hajrá!

ma 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!