Az ovulációmat nem fogom tudni megmondani hőmérőzéssel, ha a 11. ciklusnap óta beteg vagyok és ma a 15. napon érzem a legrosszabbnak?
a legutóbbi méréseim így néznek ki (9. naptól):
36.6,
36.5,
36.6,
36.7,
36.7,
36.8,
36.8.
Most kifejezetten rossz a közérzetem, kis orrfolyás-torokgyulladásba keveredtem, 37.2 -t mértem most délután, ami nyilván a betegség miatt van.
A ciklus 11. napja óta érzem magam náthásnak, aznap görcsöltem jobb oldalon, volt termékeny nyákom is. Most még konkrétan nem próbálkozunk, de hamarosan tervben lesz. Gondoltam, amíg nem próbálkozunk aktívan, ovu teszt helyett kiismerem a hőmérőzést (azonos időben, nyelv alatt mérek, várok csipogás után is egy kicsit), általában kissé össze-vissza hosszúságúak a ciklusaim. Szerintem nem egyformán működik a két petefészkem. A PMS tüneteim is más erősségűek, amikor a bal oldali az aktív tüszős, és hosszabbak is azok a ciklusok. A hormonjaim rendben vannak, megnézettem.
Gondolom most ez a ciklus nem lesz szép a görbén, hogy középre ékelődött ez a nátha... mondanám, hogy érzetre meg nyák alapján 11-13. napon lehetett ovum, de ezt max. az igazolná, ha nagyon rövid lenne ez a ciklus, mint 2 hónapja.
Na mindegy, remélem 3-4 hónap alatt kirajzolódik valami mintázat, és csak nem leszek minden hónapban náthás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!