Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulációmat nem fogom...

Az ovulációmat nem fogom tudni megmondani hőmérőzéssel, ha a 11. ciklusnap óta beteg vagyok és ma a 15. napon érzem a legrosszabbnak?

Figyelt kérdés

a legutóbbi méréseim így néznek ki (9. naptól):

36.6,

36.5,

36.6,

36.7,

36.7,

36.8,

36.8.

Most kifejezetten rossz a közérzetem, kis orrfolyás-torokgyulladásba keveredtem, 37.2 -t mértem most délután, ami nyilván a betegség miatt van.

A ciklus 11. napja óta érzem magam náthásnak, aznap görcsöltem jobb oldalon, volt termékeny nyákom is. Most még konkrétan nem próbálkozunk, de hamarosan tervben lesz. Gondoltam, amíg nem próbálkozunk aktívan, ovu teszt helyett kiismerem a hőmérőzést (azonos időben, nyelv alatt mérek, várok csipogás után is egy kicsit), általában kissé össze-vissza hosszúságúak a ciklusaim. Szerintem nem egyformán működik a két petefészkem. A PMS tüneteim is más erősségűek, amikor a bal oldali az aktív tüszős, és hosszabbak is azok a ciklusok. A hormonjaim rendben vannak, megnézettem.

Gondolom most ez a ciklus nem lesz szép a görbén, hogy középre ékelődött ez a nátha... mondanám, hogy érzetre meg nyák alapján 11-13. napon lehetett ovum, de ezt max. az igazolná, ha nagyon rövid lenne ez a ciklus, mint 2 hónapja.

Na mindegy, remélem 3-4 hónap alatt kirajzolódik valami mintázat, és csak nem leszek minden hónapban náthás...

okt. 12. 16:07
 1/5 A kérdező kommentje:
előző két hónapban hanyagul vezetgettem amúgy, annyit már tudok, hogy menzesz előtti napon 2-3 tizedet esik a hőm (illetve megszűnik a mellfeszülés nálam), így kivétel nélkül mindig tudom, ha másnapra meg kell jönnie, nincs kérdés bennem soha.
okt. 12. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez mellékes amúgy, de szegény párom mindig megjegyzi luteális szakaszban mennyire meleg vagyok, eleinte meg is kérdezte h minden oké? Mondom igen, és bár én nem hőmérőztem akkor, ismertettem vele a női ciklust, és hogy miért érez melegnek. XD
okt. 12. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a hőmérőzésből most biztos nem. Ovu teszt segített volna, de azt meg nem használtál. De ha még úgyse próbálkoztok, nem maradtál le semmiről. Nem leszel mindig beteg.
okt. 12. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést! Engem baba helyett inkább az össze-vissza ciklusaim miatt érdekelt volna, mikor van az ovum, meg mennyi a luteálisom napokban. De majdcsak megtudom :D
okt. 12. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
annyira fáj az alhasam, hogy biztos vagyok abban, ma repedt meg a tüszőm. Az aktus is kellemetlen volt. :(
okt. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!