Igaz,hogy a nőknél a csípőméret összefügg a termékenységgel?
Aki ezt kitalálta tuti be volt tépve....
Kolléganőm 40kg és két gyereket szült...gondolhatod mekkora csípője van....mint egy 10 éves gyereknek.
Én ugyan 170 cm vagyok és kb. 60 kg, de olyan csípőm van, mint egy fiúnak, max. hasra hízok...
Simán teherbe estem 35 felett is, sőt, természetes úton meg is szültem, minden különösebb szenvedés nélkül 😀
A szüléshez van köze a csípőnek. Könnyebben tud szülni azt hiszem. Nekem széles a csípőm, és a terhesség alatt még szélesedett, ahogy készült a test a szülésre...
Na azért utánaolvastam gyorsan:
A nők csípője eleve szélesebb, mint a férfiaké, aminek egyszerű oka van: a baba át tudjon haladni a szülőcsatornán – mondta a verywellfamily.com-nak Dr. Yen Tran, szülész-nőgyógyász. A terhesség alatt a hormonok lazítanak az ízületeken és szalagokon azért, hogy a baba számára még nagyobb és rugalmasabb legyen az átjárás. Ez a természetes folyamat hozzájárul a csípő általános kiszélesedéséhez.
Utána visszaalakul minden, nekem is visszaállt. Ja, és két gyerekem van, mindketten császárral születtek, szóval sokra mentem a csípőmmel :)
Annyira, mint a mellméret a szoptatással…
(Semennyire.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!