Van aki egyik partnertől teherbe tudott esni, míg a másiktól nem?
Szintén ismerős/szomszéd. 10 évig voltak házasok, próbálkoztak természetes úton, lombikkal belföldön, lombikkal külföldön. Ráment a házasságuk.
A nő a válás után 1 évvel találkozott egy férfival és mivel "meddő" volt nem védekeztek. Az első szexből gyerek lett :D
A férjének szintén összejött egy saját gyerek az új feleségével.
Mindkettejüknek 1 gyereke lett.
Jelen.
Párom az exét 4évig nem ejtette teherbe, nekünk az első hónapban sikerült.
Neki is hamar összejött az azóta férjétől.
5 vagyok, nem értem a lepontozást a valóságot írtam le. Nem gyerekkori legjobb barát volt, de ismertük egymást 10éve , 31 éves voltam ő meg 32 mikor egy pár lettünk.
Ebben a korban már nem lett volna 8 évem valakire várni, utólag örülök neki, hogy így alakult. Exemnek azóta sincs párja sem, nem hogy gyereke.
6-os. Mindenkinek a saját felelőssége, a saját döntése. Bizonyos kor után a nőknek nincs ideje megismerni már a férfit. Megpróbálják kihozni a helyzetből, amit tudnak. Egyébként sincs garancia rá, hogy házasságban/élettársi kapcsolatban nem hagyja ott a férfi a nőt, vagy nem gondolja meg magát a gyerekvállalásról X év után.
Szerintem túl sok mércét és elvárást is állítunk fel és úgy tűnik nem hagyjuk a biológiát érvényesülni... Lehet nem is lenne annyi meddő pár. Csak fontosabb a végzettség, munka, társadalmi helyzet, hogy mi a hobbijuk stb. Ez mind jó lehet egy jó kapcsolathoz, de gyermekáldáshoz nem. És valahogy mindenki egyértelműnek veszi, hogyha gyereket akar, csak nem kell védekeznie és csak lesz egyből. Aztán jön a meglepetés, hogy mégsem... Mett közben úgy tűnik sok más tényező is szerepet játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!