Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz,hogy a nőknél a csípőmére...

Igaz,hogy a nőknél a csípőméret összefügg a termékenységgel?

Figyelt kérdés

nov. 15. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs összefügges, és szerintem a szülésnél sem ez számit. Ez utóbbit egy nőgyógyász is mondta már.
nov. 15. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Attól még, hogy széles a csípő nem biztos, hogy a medence azon része ahol kijön a baba elég széles. Így ez csak egy régi mendemonda.
nov. 15. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá.

Viszont a terhességgel tényleg szélesedik a csípő. Én 1 éve szültem, már teljesen visszafogytam, "kilóg" a csípő csontom mégse tudom begombolni a terhesség előtti nadrágjaim. (nagyon-nagyon vékony voltam)

nov. 15. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az alakjához van köze. Pl akinek hosszúkásabb, annak nehezebb, a rövidebbnek könnyebb.

Nekem keskeny, de rövid csípőm van, könnyen ment. Én fenékre és combra hízom, hasra semmit. Unokatesómnak magas, keskeny csípője van, nagyon sokat vajúdott.

Az a baj, hogy amígy az ő keskeny, magas csípőmérete 100 kilósan szélesebb az enyémnél, addig az én csípőméretem hozzá képest keskeny.. inkább úgy mondanám, hogy a csont alakja nála keskeny és magas, nekem meg alacsony és széles, ő egyébként hasra hízik.

nov. 16. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!