Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek segített a Virág Natura...

Kinek segített a Virág Natura Női termékenység nevű teakeverék a teherbeesésben? Nekünk sajnos másfél éve nem jön össze a harmadik babaprojekt, van már egy 8 és egy 13 éves fiunk.Hormonlaborom jó lett,egyedül az AMH szintem alacsony.42 vagyok.

Figyelt kérdés
tegnap 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
A csökkent AMH a rosszabb minőségű petesejtre is utal, nem arra hogy nincs peteérésed…
tegnap 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, de 42 éves vagy, van 2 egészséges gyereked...szerintem ne akarj szembemenni a természettel, és ezt jóindulatból írom.
tegnap 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Az sajnos nem jelenti azt, hogy van benne érett petesejt.
tegnap 22:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Itt konkrétan bármit kérdezhet az ember, a trollok úgyis megtalálják.

Nem azzal van a baj, amit írtok, mert nem kell feleslegesen reményt kelteni az emberben...hanem AHOGYAN írtok...persze tisztelet a kivételnek.

Nem mellesleg kábé senki nem a kérdésemre felelt......

És még 1 dolog: engedtessék már meg nekem és hadd legyen már az én dolgom, hogy miben és mennyire hiszek/reménykedek.

tegnap 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Szia! :)

Én tapasztalatból mondom, hogy nekem a termékenységi tea semmit nem segített. Sőt inkább bekavart.

Viszont a PCOS és a progeszteron tea a ciklusomat segített beállítani, a progeszteron teája pedig normalizálta a progi szintemet. :)

Szerintem ezeket megpróbálhatod, ártani nem árthat.

Véleményem szerint nem ezek miatt sikerült hosszú idő után teherbe esnem, de abban biztos vagyok, hogy valamilyen szinten segítettek. :)

Ami talán nekünk segített, hogy voltunk kivizsgáláson és ott megnyugtattak, hogy minden rendben van velünk, így eltudtuk “engedni” a görcsös akarást.

tegnap 22:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszi szépen, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. :-)
tegnap 22:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Még egy kiegészítést itthagynék az alacsony AMH-val kapcsolatban (egy doktornőt idézve):

It's important to note that having a low AMH level doesn't mean you can't conceive.

AMH level can also fluctuate month to month. Some months you may have higher levels of AMH (more maturing eggs) compared to the other months.

If you've just found out that you have a low egg count, it can be devastating😥.

I often share with my clients that it's more important to work on improving your egg quality than the number. Ultimately, you just need that ONE good egg to conceive.

tegnap 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én a PCOS teát próbáltam ( nem vagyok PCO), azt vettem észre, hogy erősebb ovut csinált és a 26 napos ciklusokat 28 napos, szabàlyos ciklusra tolta ki.

De végül nem ez hozta meg a sikert, hanem a totális elengedés. Évelig nem jött ösze, illetve volt 4 vetélésem. Feladtam, nem szedtem semmit, nem jártam jógára, talpmasszázsra, sehovà! Anyukámat műtötték, vizsgáztam, munkahelyi stressz... Észre se vettem hogy egy hete késik. Amikor rájöttem, hogy màr meg kellett volna jónni, akkor is azt hittem, hogy menopauza 😅

Azóta 17.hétben vagyok egy egészséges kislánnyal.

Ne add fel🥰

Üdv, egy 45 éves, boldog kismama

ma 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!