Normalis h ovitrelle injekcio utan egy hettel faj a hasam?vagy lehet beágyazodast erzek?30an,1en,3an voltunk egyutt.az injekciot 31en kaptam
Figyelt kérdés
tegnap 14:16
1/3 anonim válasza:
Mikor kell tesztelned? Abból hozzávetőlegesen ki lehet számolni, hogy mikor lehetséges a beágyazódás. Ne keress tüneteket, mert semmit nem jelentenek. A legroszabb az a csalódás, és napokig azon eszi az ember a kefét, hogy pedig ezt is meg azt os éreztem stb.
Nekem sem megy még ez a türelem játék.
Kitartást, nézd úgy hogy csak pár nap van vissza
2/3 A kérdező kommentje:
1 het mulvara nem várom. Már van két gyerkőc azok olyan simán osszejottek. Oké öregszem. Már 40 fölött vagyok. Áprilisba is osszejottek de 6 hetesen elveteltem
tegnap 20:47
3/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, együtt érzek veled. Nálunk jövő héten lesz egy éve, hogy elment tőlünk az első és eddig egyetlen gyerekünk.
Voltunk dokinál és nekünk csak a lombikot ajánlották mint egyetlen járható utat, mert hát én sem vagyok már 20 éves.
Szurkolok neked hogy sikerüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!