Lehetsèges az,hogy az előző ciklusom vègefelè megtörtént a megtermékenyülès,de a menzeszem megjött,és a mostani ciklusom elején (menzesz után) történt a beágyazòdás?
Nem , ez nem lehetséges, mivel a pete a megvastagodott méhnyálkahártyába ágyazódik be, míg a menstruáció a méhnyálkahártya leválása.
Így, ha véletlenül lett volna peteérés a menstruáció előtt, vagy nem lett volna, ahova beágyazódhatott, vagy levált és távozott a menstruációval együtt.
A vérzés miatt kizárt. Alapból mensi csak fix napra jön ovu után. Tehát nem lehetett ovud mensi előtti pár napban. Az ovu az egy bekapcs gomb. Onnantól lesz mensi kb 14.nap múlva.
Ha mensi előtti napokban van ovu, akkor nem lesz mensi csak 14 nap késéssel.
Neked volt mensid, tehát időben volt ovud is.
De akkor hogy létezik az,hogy pozitív a terhessègi teszt?Hètfőn barnázásom volt.Nem hagyott nyugodni,és ma csináltam tesztet ami pozitív.igaz nem 100% ra mert nem ugyan olyan erős a második csík,de pozitív.Ezért nem értem.Pénteken megyek dokihoz.
Addig nem èlem bele magam mert itt valami nem okés szerintem
Biztos hogy jól olvastad le a teszt eredményét?
Próbáld újra egy másik teszttel.
Barnázásod volt, vagy menstruációd, az sem mindegy.
2 nap múlva csinálj egy ugyanilyen tesztet, aztán ha látványosan erősebb és még mindig nem jött meg, január vége felé irány a doki.
Tényleg nem mindegy, hogy milyen vér volt és meddig. Ha szokásos, akkor lehet, hogy csak kémiaid volt. Ha csak barnázás, kisebb mennyiségű vér stb., akkor lehetett hematóma vagy progeszterongiány miatt fenyegető vetélés.
Tesztelhetsz holnap és holnapután is, ha halványodik, akkor valószínűleg nincs már terhesség, de pénteken okosabb leszel.
Addig is pihenj sokat és vigyázz magadra, ha még ott a "baba", akkor valószínűleg nincs minden rendben a terhességgel, nem árt az óvatosság, ha azt szeretnéd, hogy megmaradjon (ha mondjuk hematóma, akkor lehet ágynyugalmat fog elrendelni a doki pénteken).
Szurkolok nektek, majd írj, ha van fejlemény!
Én azt hittem, hogy meg fog jönni, mert nagyon enyhén pecsételtem. De csak nem jött meg. Pozitív lett a tesztem.
Szaladtam már aznap magán vérvételre, mert szeptemberben volt egy magzatelhalásom. :/
Akkoriban alacsony volt a progeszteron szintem, pecsételtem is.
Most a progeszteronom normális szerencsére. Egyszeri, minimális vérzés volt. Szerintem beágyazódási. Azóta erősebbek a tesztjeim. Ma a 25ös x-epil olyan szép erős lett, mint a kontroll csík.
Ajánlom neked is a progeszteron megnézését. Sajnos az előzőnél későn derült ki a hiánya, pedig rögtön mentem nőgyógyászhoz a pecsételéssel, a vérvételt mégis magán úton csináltam, mikor gyanús lett a dolog.
Félrevezető vagy....nem írtad, hogy van pozi teszted és azt írtad menstruáltál. Így hogy segítsen az ember?
Pozi teszt plusz vérzés soha nem jó...irány egy doki. Adnak progit és vagy megmarad a terhesség vagy nem.
Nagyon nem mindegy milyen infó alapján várod a választ.
2# vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!