Beágyazódás körül érezhetek menstruációs jellegű alhasi fájdalmat?
A beágyazódás körüli időszakban vagyok. 3-4 napja alhasi fájdalmam van, de nem szúrkálódás hanem órákig tartó fájdalom.
Beágyazódás jele lehet vagy inkább valami más problámára utalhat?
Bármi lehet.
Nekem a beagyazodast egy olyan melegségérzettel tarsithato derekfajdalom kiserte,kb 5 percig,amit soha elotte es azota sem ereztem. Tudtam,hogy baba. Rá 3 napja pozitiv lett a teszt
Nekem mensi szeru gorcs nem is volt terhesen sose. Egesz mashogy fájt a hasam,húzódott,de nem gorcsolt
De lehet attol még neked babat jelez. Sokaknak a derekuk is pms,nekem soha nem faj a derekam.
5, napokig nem. Mikor azt irjak,hogy pms es koraterhesseg tunetei ugyanazok lehetnek a teszt elott/ teszt napjan még,az azert van,mert azt a progeszteron okozza,ami ovulacio utan,terhesseg nelkul is megno,es marad is magas, mig le nem valik a nyalkahartya. Ha emg ott a baba,akkor termeli a sargatest tovabb.
Szoval ha vannak tuneteid es a nemvart napja elott vagy,ez az oka. Nem biztos,hogy megjon,de az se,hogy babat varsz.
Mit érzel még egyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!