Akinek sokáig nem volt pocakja, zavarta ez vagy nem? Nektek mikor kezdett nőni?
Hétfőn leszek 21 hetes és nincs látható pocakom! Annyi, hogy meztelenül már úgy nézek ki oldalról, mint aki egy alapos ebéd után nem tudja behúzni a hasát, és a farmerjaim már picit elkezdtek szorítani. De ha magamra veszek egy nagyon picit is nem testhezálló darabot, akkor már nem észlelhető. Most már szívesen látnám, hogy picit jobban gömbölyödök, kezd zavarni. Nemrég kezdtem érezni a babát, kb ez az egyetlen jele annak, hogy terhes vagyok. 🤣
Az összes már szült barátnőm mondta, hogy ekkor már kezdett látszani ruhában is a pocakjuk. Anyósom is piszkál vele, hogy bezzeg ő már milyen pocakos volt félidőben. 😅
Most leszek 30 éves, első baba, 178cm magas vagyok és 56 kilóval kezdtem a terhességet. Most vagyok 58.
Lesz még hatalmas pocakod, amikor már a létezés is fáj. Akkor meg majd alig várod hogy jöjjön már ki.
Ne foglalkozz anyóssal meg senkivel.
Az a lényeg jól vagytok. A poci meg nöni fog.
Nekem 12hetesen kezdett látszódni és hatalmas lett. Széles csípőm van, így én is azt hittem, hogy úgy fogok kinézni, mint, aki kövér, de nem. Teljesen előre domborodott, mintha lenyeltem volna egy óriási fitness labdát 🤣
Tőlem is mindenki azt kérdezgette, még mindenórásan is, hogy biztos nem ikrek?🤦🏽♀️ Marha életszerű, hogy egy halom uh., genetikai teszt és minden egyéb vizsgálat mellett senkinek nem tűnt volna fel, hogy többen vannak🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!