Egy 1 hónapos terhesnek mennyire látszik a pocakja, ha látszik egyáltalán?
1 hónapja hogy lefeküdtünk a barátommal. Védekeztünk de hát sosem lehet tudni. Mostanában kellene megjönnie, ma görcsölgettem is kicsit de egy aprócska barnázáson kívül semmi nem történt.
Mostanában elég sokat eszem, a cicim feszül és már lehet hogy csak beképzelem de mintha megnőttek volna...Ma fürdés után beálltam a tükör elé és olyan kis kerek feszes volt a pocakom. Nem olyan nagy de mégis. Lehet hogy csak azért mert ma elég sokat ettem előtte is meg egész nap?
Tudom lehet túlreagálom és bolond vagyok de inkább megkérdezem :)
Válaszokat előre köszönöm :)
A terhesség korai szakasza(amiben te lehetnél) és a menstruáció elötti közvetlen idö megegyezik.
mell feszülés, pocak feszülés, az alhas kicsit kiduzzad, rosszullét, sokat eszel stb...
szóval akármi is lehet.
inkább menj és vegyél egy tesztet azzal magadat is megnyugtatod.
nem hiszem, hogy látszik, főleg hogy nem is biztos h terhes vagy
nagyon sok nő a terhesség elején nem hízik hanem inkább fogy
Szia
nem látszik! És a méh egész alulról kezd nőni.
Ha valakinek látszik is olyan 5-6-7hetesen azok szoktak lenni akik már többedik babát várják, vagy nagyon puffadnak.
Nem látszik egyáltalán. :)
Ha csak nincsenek zsírpárnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!