Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hónapos terhesnek már...

1 hónapos terhesnek már látszik hogy nőtt a hasa?

Figyelt kérdés
Kiszakadt az óvszert.De rá félnapra vettem be eseményit utána 1 hetes késéssel megjött rendesen. azóta eltelt egy hónap.jövőhéten kéne megjönnie de 2 napja kicsit hány ingerem van meg olyan mintha nőtt volna a hasam.
2010. szept. 24. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Fel vagy fujodva! Nem nőhet a hasad! Ha bevetted az esemény utánit, és meg is jött, akkor nem hiszem hogy terhes vagy...
2010. szept. 24. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
1 hónapos terhesség még nem látszódhat. Szerintem nem vagy terhes mert vettél meg esemény utánit is és meg is jött rendesen. Az hogy késett lehet az esemény utánitól és a stressztől is. A hányingert is szintén a stressz számlájára írnám, esetleg össze ettél valamit vagy lappang benned valami betegség...? Nyugodj meg! Nem vagy terhes csak bebeszéled magadnak.
2010. szept. 24. 13:49
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.remélem hogy nem lesz semmi.:(:)
2010. szept. 24. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Még tuti nem látszódhat,az 1 hónapos terhesség még nagyon korai terhesség,sokan ilyenkor sokan még nem is tudják,hogy terhesek!
2010. szept. 24. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is megnyugodhatsz, az esemény utáni nagyon erős hormontartalmú gyógyszer. Ha pedig több napon keresztül rendesen van menszeszed, egyáltalán nem lehetsz terhes.
2010. szept. 24. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,bocsi a szóismétlésért....(
2010. szept. 24. 14:45
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! Énis furcsáltam de akkor lehet hogy tényleg csak be beszélem magamnak. Hát igen amikor megjött 1 hétig tartott és rendesen . De majd ha megjön következőnek is meg nyugszok:) Oh semmi baj:) Én köszönöm a kedves válaszokat.
2010. szept. 24. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem hinnem, az esemenyutani eleg biztos dolog.

Viszont megjegyzem, hogy nem egy honapos terhes lennel, ha az lennel, hanem tobb. Ha jol ertelmezem, akkor lassan egy honapja lesz, hogy az aktus utani mensid megjott. Nah, ha azzal az egyuttletnel megis teherbe estel volna, akkor az az elotti mensitol szamitanak a terhesseg korat. Tehat kb 8 hetes lennel.

2010. szept. 24. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Öh hát az aktus 1 hónapja volt. És az aktus után rá 2 napra kellet volna megjönnie mert akkor voltam a 28.napba. De bevettem az esemény utáni tablettát és 1 hetes késéssel jött meg utána rendesen. Szóval most jövöhétre várom hogy megjöjjön. Csak a tabletta miatt nem tudom hogy mennyit késik.Vagy egyáltalán hatott-e. :)
2010. szept. 24. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Tuti, nem az látszik. Csak érzékeny a pocijuk!
2010. szept. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!