Aki terhes volt vagy lett és terhesség előtt pocakja volt az hogy vette észre a terhességet? Mikor kezdet el nővekedni a poci?
A kolleganő most 4 hónapos terhes, de előtte is volt pocija, kb 3. hónapban kezdett látszani, hogy picit nagyobb a hasa.
A cickóin már előbb észre vehető volt:-))))
Gratulálok a babához!Köszönöm a válaszokat!
Lehet,hogy terhes vagyok de még nem akarok tesztelni félek a csalódástól.Annyira szeretnék babát és hát előfordult,hogy voltak terhességi tüneteim.Ami nálam furcsa volt eddig hogy majdnem 2hónapig fájt a bal mellem minden nap volt mikor égető érzést éreztem a mellbimbómba.Leginkább a bal fájt de néha a jobb is fájt.Fáj a derekam majd leszakad.Volt pici vérzésem és nyálkás,nyulós átlácó vér is volt 2napig.Aztán barna dolyás.Most semmi.Hányinger inkább este jeletkezik.Olyan kaját megkívántam amit nem szeretek.Eleinte a csokit is kivántam utána meg a zöldségek,gyümölcsök.Szédülés néha van.Néha picit fáj az alhasamnál és furát érzek a hasamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!