Ki mikor kezdet hordani kismamanadrágot? írjátok oda hogy első vagy második terhesség!
12 hetes vagyok, de már 3 hete nem tudom begombolni. tegnap voltam úgy hogy már a cipzár is csúszik lefele és azt sem tudom felhúzni teljesen.
Igaz nekem a 2 terhességem. állítólag ilyenkor gyorsabban nő a poci!
En a 11.-12. hettol vettem kismama gatyot, mert igaz ossze tudtam gombolni a masikat de iszonyat kenyelmetlen volt. Foleg amikor leultem. Amikor bementem a boltba es felprobaltam egyet, nem birtam megallni hogy ne vegyem meg azonnal olyan kenyelmes volt. :)
Elso baba.
Az elsőnél kb. 10. héten már megvettem az első terhes nadrágomat, mert gondoltam, ha kényelmesebb nadrágot hordok, hátha nem émelygek úgy. Persze nem jött be... :) Azért még legalább a 15. hétig hordtam a rendes nadrágjaimat is lahúzott cipzárral, viszont bandázzsal.
Most, a másodiknál csak a 16-17. héten vettem elő a terhes gatyókat. Érdekes, de szerintem most később kezdett el nőni a hasam és sokkal kevésbé hízok. annk is örültem, hogy pont kihúztam az "állig érő" nadrágok nélkül a fülledt nyarat. Mikor jött a hűvösebb idő, akkor kezdtem viselni a terhes nadrágokat.
23. héttől. Első baba.
A 20. hétig hánytam, mint a lagziskutya, így még minden jó volt rám. Utána is rámjött pár gatya, de már nem volt kényelmes.
Aki a 16. hát körül vett terhesnacit, az nem hízta ki? Nekem is az a gondom, hogy már nagyon nyom minden nadrágom, de bandázzsal lecsúszik, és nem merek venni terhesnadrágot, mert eddig egy dekát sem híztam.
Vagy vegyek 1 számmal nagyobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!