Ki mikor kezdet hordani kismamanadrágot? írjátok oda hogy első vagy második terhesség!
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 09:36
11/18 anonim válasza:
én is 36-ost vettem,lehet, hogy hiba volt... kezd elég nagy étvágyam lenni
12/18 anonim válasza:
Kb. a 18-20. hétig rám jöttek a nadrágjaim, viszont mikor leültem, úgy éreztem, hogy nyomnak, szóval én a kényelem kedvéért már a 12. hét környékén kismama nacikat hordtam, pedig pocakom sokára lett. De így sokkal jobb volt leülni. (első baba)
13/18 anonim válasza:
Szia!
Nem vettem, valószínűleg már nem is fogok, mivel a 36. héten járok. Első baba, és elég sokat is híztam, 38as csípőfarmereket hordok, meg cicanadrágokat.
14/18 anonim válasza:
21 hetes vagyok most az első babával, 2 kg-ot híztam eddig, az összes nadrágom rám jön persze úgy hogy nem gombolom be, a bandázs nagyon jó, egyébként 12-13hetes voltam mikor vettem egy kismama nadrágot, M-es méret!
15/18 anonim válasza:
Második terhességem, első 13 hós, most 9 hetes terhes vagyok, én már most hordok, nagyon kevés idő telt el a két terhesség között és puffadással együtt már elég nagy pocim van, ezért kényelmesebb a kismama naci. Elsőnél 14. héttől már kellett.
16/18 anonim válasza:
10. hét körül kezdtem a gumis derekú nadrágokat hordani, már szorítottak rendesen a régi nadrágjaim.
És olyan 16. hét körül a terhes nacikat.
Első terhesség.
18/18 anonim válasza:
18 héttől vettem egyet, mert mindent kihíztam, pedig most 24 hetesen tartok +5 kg-nál. Az ünneplőnek, mivel esküvőre mentem, s most egy farmer kismama nadrágot egy hete.
24 hetes km.
Bocs, hogy közben kérdezek.
Az előttem válaszoló 24 h km-nak, mikorra vagy kiírva, s hol szülsz? Írhatsz privit is. Én Bp-en lakom, de nem sok mindenkit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!