Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány hetesen kezdett el...

Kinek hány hetesen kezdett el nőni a pocakja?

Figyelt kérdés
Most leszek a 6.hetembe, de már kerekedik a pocakom. 155cm és 47kiló vagyok. Nektek mikor kezdett el nőni a pocakotok?

2012. márc. 10. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:

5+5 hetesen, tehát annyi idősen, mint most te, voltam orvosnál. látták a babát, 3 mm-es volt.

olyan 10-11 körül éreztem a nadrágomon, hogy kijjebb kell gombolni. 16-18 hét körül látszott feszülős ruhában. olyan 24 körül kezdték el észrevenni idegenek akár kabátban is. Elég fokozatos volt. Nagyban függött az öltözködéstől

2012. márc. 10. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Még csak a puffadástól kerekedik neked. Ilyen velem is volt. Mikor már konkrétan a baba miatt kerekedett, az a 14. hét után kezdődött, de még akkor is inkább csak jóllakottnak néztem ki. Mikor már terhesnek kezdtem kinézni, az a 18. hét után volt. Én is hasonló méretekkel rendelkezem, mint te, 156 cm, 43kg.
2012. márc. 10. 23:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 10. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:

A babától a 14. héten, addig puffadtam. A 16. héten már idegeneknek is nyilvánvaló volt. /És tegnap először átadták a helyet a buszon... Bár már olyan a hasam, mint egy hordó, szóval nem nagy titok. :) :)/

Sok boldogságot! :)

31 hetes kismama

2012. márc. 11. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Elso babaval is latszott mar eleg hamar olyan 14.het korul.

Most varom a masodikat, 11 hetes vagyok es mar nem tudom letagadni,hogy babat varok mert mar latszik. Most eze a heten kezdett noni.

Szerintem neked meg csak a puffadastol van pocid de ne aggodj meg par het es kerekedsz majd :)

2012. márc. 11. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Arra határozottan emlékszem, hogy 7 hetesen már másik nadrágokat kellett vennem, mert pocaktájékon szűkek voltak a gatyóim. :) Puffadás, vagy nem puffadás, nekem iszonyat hamar látszott, és rohamléptekkel növekedett. A 6. hónapban már akkora volt a hasam, hogy mindenki azt hitte, 2 hét múlva szülök. És akkor hol volt még a vége... 155 centi vagyok én is, és 45 kilóval kezdtem a terhességet. Talán azért is volt óriásinak tűnő a hasam, mert nem voltam soha egy nagydarab nőszemély. :)
2012. márc. 11. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnél kb. 11 hetesen,a másodiknál 8 hetesen. A másodiknál 14-15 hetesen már egyértelműen látszott,hogy babát várok. A hetedik hónapban már mindenki azt hitte,hogy hamarosan szülök. A végén akkora hasam volt,mintha labdával lett volna kitömve. 3750gr.-al született a babám. Én is 155 cm.és 47kg.vagyok.
2012. márc. 11. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Este indult be a szülésem kereken a 40. héten. Reggel még álltam a buszon :(

kb. 2-3 alkalommal adták át összesen a helyet, egész terhességem alatt.

Csak azért írtam, hogy van amikor észreveszik az emberek, de nem érdekli őket.

2012. márc. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!