Hany hetesen kezdett tenylegesen megmutatkozni a pocakotok?
Bárcsak én is tudnám, hogy mikor lett babás pocim :(
Már babásodás előtt is úgy néztem ki, mint aki a 4. hónapban van. Csak hasra híztam, tényleg kismamás voltam.
A 4. hónapban is szégyelltem, mert nem tudtam, hol a baba, és hol a hasam, mert ahogy nőtt a baba, úgy fogytam a zsírból, így semmi változást nem lehetett látni.(és én azt hittem, nem nő a pocim) Már elkeseredtem, hogy én ilyen hájas maradok, és semmi babanövekedés, mikor rúgott egyet.- a köldököm felett nem sokkal.
Akkor fogtam fel, hogy ez már nem olyan pocak, hanem a baba :)
20 hetes km.
Nekem már látszik! 14. hétben vagyok, 54 kg és mindig lapos volt a hasam. (persze ha nagyon akarnám el tudnám takarni, de ha normál ruhát veszek fel, mindenki látja.
És úgy tetszik nekem!
Magas vagyok es vekony. Elso baba 25. het utan latszott, masodik baba picivel korabban, ugy a 23. hettol.
Nem takargattam, sot, nem rajongtam a kismama ruhakert, vagy bo cuccokert, a sajat szuk, testhezallo ruhaimat hordtam ameddig lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!