Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetesen kezdett tenyleges...

Hany hetesen kezdett tenylegesen megmutatkozni a pocakotok?

Figyelt kérdés
Mi a 11.hetben vagyunk es 55 kiloval.jo par eve tartom ezt a sulyt,soha nem voltam hizos tipus vekony testalkatu vagyok es voltam mindig is.koszonom a valaszokat
2011. jún. 19. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Bárcsak én is tudnám, hogy mikor lett babás pocim :(

Már babásodás előtt is úgy néztem ki, mint aki a 4. hónapban van. Csak hasra híztam, tényleg kismamás voltam.

A 4. hónapban is szégyelltem, mert nem tudtam, hol a baba, és hol a hasam, mert ahogy nőtt a baba, úgy fogytam a zsírból, így semmi változást nem lehetett látni.(és én azt hittem, nem nő a pocim) Már elkeseredtem, hogy én ilyen hájas maradok, és semmi babanövekedés, mikor rúgott egyet.- a köldököm felett nem sokkal.

Akkor fogtam fel, hogy ez már nem olyan pocak, hanem a baba :)

20 hetes km.

2011. jún. 19. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
22. héttől, előtte mindenki azt feltételezte, hogy hasra híztam :)
2011. jún. 19. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem már látszik! 14. hétben vagyok, 54 kg és mindig lapos volt a hasam. (persze ha nagyon akarnám el tudnám takarni, de ha normál ruhát veszek fel, mindenki látja.

És úgy tetszik nekem!

2011. jún. 19. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak a 25 héten kezdett el látszani, addig inkább hashájnak tűnt. Holnap kezdem a 35 hetet, de kb 25 hetes pocakom van, elég kicsi, a baba totál normál méretű :)
2011. jún. 20. 00:47
 5/10 anonim ***** válasza:
A 15. héten kezdett el igazán nőni a hasam, van aki már a 16. héten észrevette, hogy babát várok. Most a 21. héten már igazi kismamás pocakom van :)
2011. jún. 20. 06:40
 6/10 anonim ***** válasza:
A 14. héten már megkérdezték tőlem, hogy babát várok-e, de úgy igazán csak a 20. hét körül merték többen megkérdezni :)
2011. jún. 20. 07:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Már a 12. héten, pedig első baba volt. Tehát tovább, - ha akartam volna - sem tudtam volna titokban tartani. Szerintem sokaknak feltűnt, hogy mindig változatosan öltözködtem, akkor pedig már hetek óta ugyanazt a nadrágot hordtam azon egyszerű oknál fogva, hogy más már nem jött rám... :)
2011. jún. 20. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok és van pocakom.Amúgy is volt egy kis pocakom sajnos 61 kg voltam.Már 4 hetes terhesen megkérdezték,hogy babát várok-e.Állítólag a fejemen látszódik jobban,hogy babát várok.
2011. jún. 20. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Magas vagyok es vekony. Elso baba 25. het utan latszott, masodik baba picivel korabban, ugy a 23. hettol.

Nem takargattam, sot, nem rajongtam a kismama ruhakert, vagy bo cuccokert, a sajat szuk, testhezallo ruhaimat hordtam ameddig lehetett.

2011. jún. 20. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem már a 9. héten látszott. 15. héten már a buszon egy öreg néni is át akarta adni a helyet és még sokan mások :-) mókás, én is imádom a pocakomat.
2011. jún. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!