Ha szivárog a magzatvíz, akkor ténylegesen úgy kell
érezni, mintha éppen pisilna az ember?
Figyelt kérdés
Mert szerintem csak vizes folyásom van, nem érzem, hogy folyik kifele, egyszer csak ott van és kész. Azt olvastam itt, hogy ha szivárog, akkor úgy érzed, mintha bebisilnél, és nem tudod visszatartani. Én ilyet nem érzek.
2010. júl. 23. 08:11
1/8 anonim válasza:
Én sem éreztem úgy, mintha pisilnék. Sőt, még a kórházban is azt mondták, hogy folyás, aztán a teszt meg kimutatta, hogy magzatvíz.
2010. júl. 23. 08:19
2/8 anonim válasza:
Olyan, mintha pisilnél, de nem tudod megállítani, csak jön. A magzatvíz ténylegesen víz színű, áttetsző. A fehéres folyás pedig azért kicsit darabos, nyúlós. Szerintem nálad a vizes folyás van,.
2010. júl. 23. 08:19
3/8 anonim válasza:
Hát én nem úgy éreztem mintha bepisilnék.Én kimondottan azt éreztem hogy valami meleg folyik ki belőlem!!És nem pisi!!
2010. júl. 23. 08:21
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Ezért szeretem ezt az oldalt:D
Egyébként már nem lehet sok hátra nekem, mert 37+3 hetes vagyok. Múlt vasárnap óta folyamatosan távozik a nyákdugóm, de szerintem egy-két nap, és megszülök, úgy érzem, nagyon közel vagyok. Fájások még abszolút nincsenek. (Tudom, ez nem feltétel)
2010. júl. 23. 08:26
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és nem érzek semmiféle melegséget se szivárogni, és már egy-két hónappal ezelőtt is előfordult velem ilyen, akkor is kábé másfél hétig volt. És mindig csak pisilés után, reggel főleg. Most is ez van.
2010. júl. 23. 08:28
6/8 anonim válasza:
szia
nekem elfolyott a magzatvízem,nem olyan érzés mintha pisilnék, és az állaga pdig sűrűbb mint a vízé,és szintelen.
2010. júl. 23. 08:35
7/8 anonim válasza:
En is ugy ereztem mint a masodik valaszado. :) Efyszercsak ereztem, hogy folyik valami es szaladtam a wc-re mondogatva magamba, hogy: "basszus mar a vizeletemet sem tudom tartani annyira nyomja a baba a holyagot". De hiaba mentem a wc-re mert nem az volt. Ahogy mozogtam ugy jobban jott.
2010. júl. 23. 09:34
8/8 A kérdező kommentje:
Hi-hi, most már tudom milyen, olyan, mint amikor menstruálok, és sok ülés után hirtelen felállok. Ha kis mennyiségben folyik, akkor totál olyan:D Hétfőn reggel 5:59-kor észleltem, hogy valami meleg távozik a hüvelyemen keresztül. Egy kis magzatvíz:D Kedden reggel 6:39-kor megszületett kislányom: Fanni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!