Hány hetesen kezdett vizesedni a lábad?
17 hetes vagyok
tegnap óta majd leszakad a lábam :(
182 centimhez pedig nem olyan sok a 87 kiló, vagy igen?
Valakinek nincs valami tippje a lábira?
Dorisz
21-22. hét óta.
Előttem lévőnek: felpolcolás, sok folyadék, alma evés, kompressziós harisnya segít.
Én 32 hetes vagyok ,túlsúllyal kezdtem és sokat is híztam,de eddig még nem vizesedtem.
A túró magában is segít a vizesedésben.Mondjuk van aki citrommal eszi...
Sok folyadék,polcolás...
Kb a 28. héttől. A szülés előtt már alig tudtam behajtani az ujjaimat. A doki nem foglalkozott vele, mert nem vészes. 16 kg híztam, ebből 11 maradt a kórházban, 2 a hazaérkezés után 1 héttel lement - De más sem csináltam a kórházban mint szoptattam és pisilni jártam.
Most várom a második babát, remélem jobb lesz a helyzet.
Az utolsó két hétben kezdődött(38 hetesen).
Nekem ezt ajánlották: csalán, palástfű, málnalevél, orbáncfű, méhfű, cickafark és zsurló 1:1 arányú keverékéből készítsünk teát és napi 3 csészével igyunk meg belőle.
Illetve vannak olyan ételek amik segítik a felesleges víz kiürülését a szervezetből: a héjában főtt burgonya, valamint a petrezselyem, a barnarizs, a metélőhagyma, a lestyán és az uborka.
A só bevitelt is kell csökkenteni.
De ha ez a vizesedés egyik napról a másikra hirtelen,nagymértékben jelentkezik, mindenképp kell az orvossal beszélni, mert toximiára utalhat.
Én 4-5 kiló túlsúllyal kezdtem, de semmi jel nincs vizesedésre.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!