Hány hetesen kezdett vizesedni a lábad?
Figyelt kérdés
Én nem emlékszem, h az előző terhességemnél mikor kezdtem el vizesedni, de a végén olyan volt a lábam , mint egy elefántnak. Most még csak minimálisan vizesedik, 26 hetes vagyok.2011. jún. 1. 22:05
12/19 anonim 

válasza:

24-25.hét környékén kezdődött, de úgy tapasztaltam összefüggött az időjárással, mert ahogy vége lett a nyárnak, már nem volt olyan buci a lábam.A doki szerint azért, mert sok dinnyét ettem. Nyáron nem fértem bele a papucsba, egy mérettel nagyobbat kellett venni.
13/19 anonim 

válasza:

Én szerencsére még nem vizesedek, 36 hetes vagyok. Az előző terhességem vége felé picit vizesedtem, de inkább a lábfejem lett nagyobb, nem a bokám.
14/19 anonim 

válasza:

35 hetesen kezdett, pedig túlsúlyos vagyok
15/19 anonim 

válasza:

34 hetes vagyok, de nem vizesedtem eddig! Az előző terhességemnél már 20. héten olyan voltam mintha feltöltöttek volna vagy 10 l vízzel. Szóval szerintem minden terhesség más! Ne egyél sósat, mert az megköti a vizet! És akkor talán nem lesz gond! További boldog babavárást!
16/19 anonim 

válasza:

nekem 17-18 héten kezdődött most 23 hetesek vagyunk és nem mindig húzódik vissza :(
17/19 anonim 

válasza:

egyszer sem vizesedett a lábam a terhességem alatt.
szülés után 2nappal kezdődött, de le is lohadt..
18/19 anonim 

válasza:

Első terhességemnél nagyjából 28 hetesen kezdtem vizesedni, most 32 hetes vagyok, de még nem vizesedek, pedig maradt rajtam egy kis felesleg is még az elsőből.
19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válaszokat!! Szerencsére én sem vizesedem továbbra sem, pedig már 31 hetes vagyok. Remélem most kimarad :)
2011. júl. 6. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!