Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkit akit ismerek a...

Mindenkit akit ismerek a terhesség végére vizesedni kezdett. Mikor derül ki hogy én vizesedek-e? kb hány hetesen szokott lenni és mikor mulik el rögtön szülés után?

Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, én nem vizesedtem kicsit se...pl...de aki vizesedik az elég változó vki már elég korán a középidőn is, vki meg jóval később vki meg nem...lábszáradon nyomd be bőrt sípcsont mellett...ha nem marad "lyuk"akkor nem vizesedsz ha igen akkor vizesedsz
2008. dec. 21. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 37 hetes vagyok, de nem vizesedem, sokaknál olvastam, hogy már 30 hetesen is vizesedtek. Ne nagyon sózz, és fűszerezz, nekem a doki azt mondta!

2008. dec. 21. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!! Én a 30. hét tájékán kezdtem el vizesedni. Nem kell tőle addig tartani, amíg a vizeletben nem jelenik meg fehérje és nem megy fel nagyon a vérnyomás. Nekem nem származott belőle gondom, 35. héten egészséges iker kislányokat szültem.
2008. dec. 21. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem vizesedtem, pedig ettem sós kajákat rendesen.

Valaki az elejétől fogva vizesedik, valaki csak az utolsó héten, és valaki egyáltalán nem, erre nincs szentírás.

Amúgy a szülés után pár nappal elmúlik általában a mamáknak.

Drukkolok, hogy megúszd.

2008. dec. 22. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy munkatársnőmmel kb egyszerre estünk teherbe és ő már az első trimeszter végére bevizesedett, nem kicsit, hanem nagyon. Konkrétan eltűnt a bokája, megdagadtak az ujjai, felpuffadt az arca. Nem tudom, hogy ez számít-e, de ő nagyon nagy túlsúllyal kezdte a terhességet (155 centihez bőven 100 kiló felett volt), valamint 40 éves. De mondom, nem tudom, hogy van-e összefüggés ezek között a dolgok között.

Én egyetlen egyszer vizesedtem be jobban, konkrétan egy három hetes nyaralás utolsó hetén, ami abból állt, hogy 24 órát utaztunk autóban, 5-10 perces pisiszünetekkel, majd az út után sem volt pihenés, hanem kirándultunk egész nap és sokszor csak öt órákat aludtunk. A negyedik ilyen nap reggelén elefántlábakkal ébredtem. Akkor voltam 32 vagy 33 hetes. Pihentem, másnapra elmúlt és a terhesség utolsó egy-két hetében csak nagyon-nagyon enyhe vizesedésem volt, amit én észre sem vettem, hanem a szülésznő mondta a vizsgálat alatt, hogy szerinte elhanyagolható mértékben van rajtam víz.

Egyébként nem igazán kerültem a sós ételeket terhesség alatt, erre nem figyeltem oda, mert a vérnyomásom végig a béka segge alatt volt és a vizeletem is tiszta volt.

Egyébként úgy tudom, hogy a szülés utáni napokban nagyon hamar lemegy az addig felhalmozódott víz.

2008. dec. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!