Hány hetesen kezdett el nőni a pocakotok első babával?
18-19 héten jártam, mikor már azt lehet mondani, hogy alakuló pocak.
Most meg 12 hetesen már le sem tudnám tagadni, nyilvánvaló, hogy nem az ebédemtől dudorodik.
én most 10 hetes vagyok, reggel lapos teljesen, estére meg felpuffad akkorára hogy egy vonalban van a cicimmel (ami megnőtt) de így is csak daginak nézek ki :)
Vékony testalkatom van, a hasam mindig lapos volt eddig.
Szia!
Én elég ducin indultam a terhességemmel 89 kg voltam és a csípőm is elég széles a 25. héttől már megkérdezték az utcán is hogy mikorra vagyok kiirva és a család is azóta látja a pocit most 36 hetes vagyok és a pocim szerencsére nem olyan vészesen nagy de látszik hogy jön a kiscsaj :) és örülök is neki hogy nem nagy a poci és nem feszül mert nincs megrepedve a bőröm.üdv 36hkm
50 kg-ról indultam,lapos hassal,semmi súlyfelesleggel.
8. héten nem győztem takargatni az alhasamat (lehet,hogy csak én láttam,de akkor is),hogy ne jöjjön még rá senki a munkahelyemen. Nadrágokat nem tudtam már begombolni. Apró pici púp volt a szeméremdomb felett.
Utána nemsokkal már jobban látszott (12. hét körül),egyrészt mert tényleg a baba nőtt,másrészt mert elkezdtem borzalmasan puffadni.
Köszönöm, hogy írtatok! Írhattok még :)))
Én most vagyok 10 hetes :). Eddig folyamatosan felfújódott a hasam, főleg este. Pár napja viszon már nem érzem annyira, és fogytam is, de a nadrágjaimat nehezen, vagy ha be is gombolom nyomja a pocimat :)
Nem vagyok husis, 165 cm és 57 kiló vagyok most, de szerintem még korai lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!