Hányadik héten kezdett növekedni a pocakotok? Elsősorban a vékony testalkatúakra, első babánál vagyok kíváncsi.
En magas vagyok es igen vekony, ennek ellenere egyik terhessegemnel sem latszott hamar a pocakom (most varom a 2. babat).
Az elso babammal a 25. hetig terhesnacira sem volt szukseg, egyebkent a pocakom a 20-as hetek elejetol kezdett ugrasszeruen noni. Addig is volt mar valami, mi egyertelmuen lattuk, hiszen teljesen lapos hassal estem teherbe, az is feltuno volt, ha 2-3 centivel nagyobb lett.
Most a 2. babaval a 14. hetig iszonyatosan puffadtam, estere mindig bendom lett (most is lapos hassal estem egyebkent teherbe), utana kezdett mar novogetni a pocakom, de nagyobbat most is a 20. hettol no.
Most vagyok a 25. hetben, nagyobb, mint az elso babammal volt ennyi idosen, ettol fuggetlenul az utca embere meg nem veszi eszre, engem sem zavar semmiben a pocakom, szoval jol elvagyunk. :-)
Én most léptem a 17. hétbe, és már látni, hogy dudorodik egy kicsit. Nekem is lapos hasam volt (55 kg), és aki tudja, hogy babát várok szűkebb felsőben azt mondják, hogy látszik, de aki nem tudja, annak tényleg úgy tűnik, hogy jól bekajáltam vagy híztam egy kicsit.
De türelem, szépen elkezd majd nőni neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!