Az én egyik régebbi kérdésemnél 12 hét volt az átlag, ahonnan már el kezdett látszódni, ahonnan már mások is észrevették. Amúgy nekem még nincs gyerekem.
2017. okt. 18. 20:21
3/14 anonim válasza:
20 hetes vagyok és még mindig csak estére nézek úgy ki, mint aki jól televacsorázott. Mondjuk így is van. Hát, kíváncsi leszek..
2017. okt. 18. 20:27
4/14 anonim válasza:
8-10hetesen mar latszott fehernemuben oldalrol. De amikor mar masok is eszrevettek, az 22-23 het volt
2017. okt. 18. 21:24
5/14 anonim válasza:
10 hetesen, reggel is. :)
2017. okt. 18. 21:43
6/14 anonim válasza:
Most vagyok 18+4 kb masfel hete latszik ( szamomra regebb ota) de masoknak most kezd feltunni mintha valami lenne.
De 14 hetes baratnom hasa elso babas szintén ,mint Én és 2x akkora a hasa mint az enyém.
Sportos,vekony testalkat vagyok. Lapos hassal indultam neki.
Elso gyerekkel 25. het korul, addig inkabb csak mi lattuk (vekony vagyok, max ugy tunt, mintha bekajaltam volna).
Masodik gyerekkel felido utan, de nem volt latvanyos, inkabb csak a kozeli ismerosoknek tunt fel.
Siman titkolhattam volna barmelyik terhessegemnel a 30. hetig is, ha akartam volna.
2017. okt. 18. 22:04
9/14 anonim válasza:
A 27. hétig megkérdőjelezte mindenki, hogy gyereket várok:) Akkor hirtelen nőtt egyet, elkezdtem kikerekedni, de most sem nagy a hasam. Valamelyik nap vártam az orvosnál a tp-s papíromra, leült mellém egy nő, szép nagy kerek hassal, elkezdtünk beszélgetni, mire kiderült, hogy 17 hetes, mikor megmondtam neki, hogy 33 hetes vagyok kikerekedett a szeme, mert fele akkora volt a hasam, mint az ővé. Ez a dolog egyénenként eltérő.
2017. okt. 19. 08:48
10/14 anonim válasza:
Első babánál 18-20 hetesen lett egyértelmű.
Második babánál 12 hét táján.
Most a harmadikkal 10 hetesen úgy nézek ki mint anno 18 hetesen. Pici, nagyon vékony, sportos vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!