Hö. Ez igy jó? :)

Figyelt kérdés
Nem vezettem görbét, csak irtam a napokat. 36.6 volt az alaphőm. Nov 18.-án 36.7 lett, majd 19.-én 36.8. Ez máig stabilan ennyi volt. 4 napon keresztül. Ma viszont felugrott 37.1-ig. Reggel 8 kor nézem pontba felkelés előtt. Mikor lehetett az ovum? Én az utolsó 36.7-es napra gondolom az ovumat, vagy előtte napra. De nembaj hogy 36.8 ról felugrott 37.1 re hirtelen? Nem fokozatosan kéne neki?
nov. 23. 10:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Hő*
nov. 23. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hö, nagyon röhögtem :D

Amúgy pont így jó, hirtelen kell ugrania, és az előtte nap volt a peteérésed.

nov. 23. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
36.8 se alaphőm. Az már megemelkedett hőnek számít nálam. 4 napig emelkedett 36.8 ra majd ma hirtelen tovább 37.1-re
nov. 23. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el egy kiértékelő programot használni, mert ez így nehéz. Pl Fertilityfriend nagyon jó.
nov. 23. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!