Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utolso mensim 2napig tartott...

Utolso mensim 2napig tartott utana rozsaszin halvany pecsételés 2 napig. Elso 3 tesztem pozitiv. 4. tesztem keze halvanyodni :/ (PRIMA terhessegi teszt) Vélemények csajok? :/ Derékfájás, tompa hasfájdalom..ezeken kívűl semmi más.

Figyelt kérdés

#baba #terhes #Osszejott?
nov. 16. 11:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Voltam uh-tn de nem lat semmit

Lehetseges h pici meg es nem mutatja a hcgm?

nov. 19. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:

A vérvétel negatív és az uh is. Itt nincs sajnos terhesség. Azt írtad voltak pozi tesztjeid, tehát volt hcg-d.... az megszűnt tehát kémiai terhességed lehetett maximum. Majd megjön a mensid.

Egy pici remény sincs a történtek alapján, tehát engedd el és sok sikert egy új ciklusban.

nov. 19. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a hcg vérvétel negatív, akkor sajnos nem vagy terhes.

Sajnos ez most kémiai terhesség volt, de ne keseredj el! Szinte minden nőnek van, nagyon sokszor előfordul, tudom, ez nem vigasztal. Nekem is volt kémiaim, pocsék érzés, szabad szomorúnak lenned.

A hcg a legérzékenyebb, ha az negatív, akkor nincs terhesség. A vérvétel a legbiztosabb teszt.

Nekem volt egyszer nagyon alacsony hcg, de a terhességi teszt negatív volt, meddőségi központban kezeltek éppen, 2 napra rá már 0 volt a hcg. Azt mondták, hogy ez azt jelenti, hogy találkozott a petesejt és a spermium, valami elindult, de be sem ágyazódott. Tehát még csak kémiaim sem volt akkor, de már kimutatta a hcg vérvétel, míg a vizeletes teszt nem.

Ezért mondom, hogy ha neked a hcg negatív, az akkor sajnos 100%, hogy negatív.

nov. 19. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor nincs terhesség sajnos, a hcg vérvétel perdöntő.

Kémiai terhesség volt sajnos.

Prima teszt rossz minőségű, ne vegyél olyat többet. Inkább Predictor Early vagy Facelle (Rossmann márka).

Tudom, rossz érzés a kémiai, én is tapasztaltam. De engedd el, sírd ki magad, és utána gondolj új reménnyel az új hónapra. Ilyenkorra matematikailag még kicsit több esély is van a következő hónapban teherbe esni.

Sok sikert ehhez a ciklushoz!

nov. 19. 13:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást csajok❤️
nov. 19. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.