Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Soha nem volt még pecsétlő...

Soha nem volt még pecsétlő vérzésem, most miért?

Figyelt kérdés
Soha nem szokott pecsétlő vérzésem lenni, most viszont a ciklus 24.napján volt egy egyszeri, rózsaszín pecsétlésem, azt hittem megjött, de azóta se semmi. Kicsit fájdogál a derekam is. 28-29 naposak a ciklusaim, nincs semmiféle betegségem, hormonális sem. Beágyazódási vérzésre gyanakszom, de kíváncsi vagyok mitől lehetett? 😅terhességi tesztet mikor érdemes leghamarabb csinálni? Nőgyógyásznál egyébként 7-én voltam, ő nem mondott semmit, hogy látna valamit,de gondolom akkor még nem is látható semmi ultrahangon.

nov. 12. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha beágyazódás miatt volt, akkor 3 nap elteltével már akár nézhetsz egy tesztet, ha nagyon nem bírod :)
nov. 12. 20:56
 2/15 A kérdező kommentje:

Milyen okai lehetnek még, ha egyébként nem megszokott tőlem (sose volt) és problémák sincsenek?

Köszönöm a választ🥰

nov. 12. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez hány napja volt pontosan?
nov. 12. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A problémák egyszer csak kialakulnak. Egyik ciklusban minden ok a köviben meg borulnak a hormonok. Ezt vizsgálat nélkül nem tudhatod.

Lehet progeszteron gond, lehet szex miatti hámsérülés, lehet beágyazódási vérzés, de lehet akármi más is, hajszál ér élpattant.

Elvileg, ha beágyazódási pecsét volt akkor 3 nap múlva a 10-es tesztnek pozinak kell lennie.

Én és az ismerőseim ilyet ugyan sose tapasztaltunk, de sokan írják, hogy volt ilyen. Nekem csak fájdalmam volt pár perces éles szúró fájdalom a vélhető beágyazódáskor, és valóban terhes lettem.

Sok sikert :)

nov. 12. 21:08
 5/15 A kérdező kommentje:

2 napja történt, akkor voltam a 24.napon

Köszönöm a választ, nem izgulom túl a dolgot, de ha terhes vagyok azt mielőbb tudni szeretném😄

Volt már egy terhességem, nem jelentkezett se vérzés, se fájdalom, csak mellfeszülés akkor.

nov. 12. 21:13
 6/15 anonim válasza:
Én is így jártam most. Tegnap volt egy nagyon pici folt, tényleg minimális, azóta semmi. Drukkolok neked kérdező :)
nov. 13. 06:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mikor csinálsz tesztet? Kíváncsian várom 😁
nov. 13. 08:59
 8/15 anonim válasza:
Holnap reggel szeretnék :) Te? Neked van bármi tünet?
nov. 13. 09:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Csinàltam ma reggel egyet, viszont ez 25-ös, nem tudom eldönteni, mert halvànyan kijött valami időn belül, de nem làtom rózsaszínnek😄holnap utàn tervezek egy 10-est ellőni
nov. 13. 09:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nappal a beágyazodási után halvány pozi volt az x-epil tesztcsík :) 1-es voltam. De egy 10-es teszttel jobban jársz :)
nov. 13. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!