Soha nem volt még pecsétlő vérzésem, most miért?
Milyen okai lehetnek még, ha egyébként nem megszokott tőlem (sose volt) és problémák sincsenek?
Köszönöm a választ🥰
A problémák egyszer csak kialakulnak. Egyik ciklusban minden ok a köviben meg borulnak a hormonok. Ezt vizsgálat nélkül nem tudhatod.
Lehet progeszteron gond, lehet szex miatti hámsérülés, lehet beágyazódási vérzés, de lehet akármi más is, hajszál ér élpattant.
Elvileg, ha beágyazódási pecsét volt akkor 3 nap múlva a 10-es tesztnek pozinak kell lennie.
Én és az ismerőseim ilyet ugyan sose tapasztaltunk, de sokan írják, hogy volt ilyen. Nekem csak fájdalmam volt pár perces éles szúró fájdalom a vélhető beágyazódáskor, és valóban terhes lettem.
Sok sikert :)
2 napja történt, akkor voltam a 24.napon
Köszönöm a választ, nem izgulom túl a dolgot, de ha terhes vagyok azt mielőbb tudni szeretném😄
Volt már egy terhességem, nem jelentkezett se vérzés, se fájdalom, csak mellfeszülés akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!