Soha nem volt még pecsétlő vérzésem, most miért?
Figyelt kérdés
Soha nem szokott pecsétlő vérzésem lenni, most viszont a ciklus 24.napján volt egy egyszeri, rózsaszín pecsétlésem, azt hittem megjött, de azóta se semmi. Kicsit fájdogál a derekam is. 28-29 naposak a ciklusaim, nincs semmiféle betegségem, hormonális sem. Beágyazódási vérzésre gyanakszom, de kíváncsi vagyok mitől lehetett? 😅terhességi tesztet mikor érdemes leghamarabb csinálni? Nőgyógyásznál egyébként 7-én voltam, ő nem mondott semmit, hogy látna valamit,de gondolom akkor még nem is látható semmi ultrahangon.nov. 12. 20:50
11/15 anonim válasza:
Én várnék a nemvart napjáig vagy 1-2 napos késésig akkor már biztosan jobban látni ha halványan pozitív 😊
Drukkolok 🤞
Első terhessegemnel volt pecsetelo verzesem 1x egy kis halvány rózsaszín folt a wc papiron.
Most 14 hetes terhes vagyok most nem tapasztaltam ezt de nemvart napján pozitívat teszteltem ☺️
12/15 A kérdező kommentje:
Kibírom akkor szombatig valahogy, akkor kellene megjönnie. Görcsölgetek, szúrkálódik kicsit, fájdogál a derekam is😅 azóta sem jött egy csepp vér sem😄 kiderül nemsokára, köszönöm a válaszokat🥰
nov. 13. 12:13
13/15 anonim válasza:
Én reggel csináltam egyet, de sajnos negatív :( 6-os voltam
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom 6-os :( nekem szerintem meg is jött ma reggelre
nov. 14. 07:41
15/15 anonim válasza:
Sajnálom én is:( Akkor új hónap új remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!